Hirdetés
. Hirdetés

Célkeresztben az adat

|

A teljes hardver- és szoftverportfóliót felölelő, kibővített disztributori szerződést kötött az RRC Hungary és az IBM Magyarország.

Hirdetés

A két cég együttműködése az adat jellegű és felhőprojektek megvalósítását, valamint az IT-biztonság területét célozza, hardver- és szoftverelemekből felépülő megoldások meghonosításával. Az IBM Magyarország és az RRC Hungary disztribuciós kapcsolata 2008-ban indult, az RRC Hungary infrastruktúra üzletága azóta kínál IBM hardvereket viszonteladó partnereinek. A mostani megállapodással az IBM és az RRC erre a meglévő, sok éve sikeres együttműködésre épít.

- Sokat várunk az IBM-mel kötött, új disztribútori megállapodástól, amely egyrészt újabb piacot nyit meg előttünk, másrészt további lendületet adhat infrastruktúra divíziónknak is - mondta Virágh Attila, az RRC Hungary ügyvezető igazgatója. - A szoftverekhez hardvert is tudunk szállítani, így megoldásközpontú, projektszintű szolgáltatást adunk ügyfeleinknek, viszonteladóinkkal közösen aktív szerepet vállalunk az új, adat jellegű projektek megvalósításában.

Miután az IBM szintén egyben, megoldásként kezeli a hardvert, a szoftvert és a szolgáltatásokat, az RRC Hungary is átalakította szervezeti struktúráját, kilencfős dedikált IBM-csoportot hozott létre, amelyben hardverhez és szoftverhez értő szakemberek, valamint csomagmegoldásokban gondolkodó értékesítők is helyet kaptak - oktatási, pénzügyi és logisztikai csapatok támogatásával.

Az RRC Hungary szakemberei az IBM hardvertermékeihez kötődően eddig is bővítették szoftveres kompetenciáikat, összességében több mint 120 szakmai vizsgával rendelkeznek, valamint négy új szakértő kollégát is felvett a cég, de a munkatársak és a partnerek tudását folyamatosan továbbfejleszti az adattárház-, okosváros-, IoT- és IT-biztonsági megoldások terén is, mivel szélesebb körben szeretné megismertetni partnereivel és a hazai piaccal az IBM IT-biztonsági megoldásait is.

- Az RRC Hungary infrastruktúra vonalon sok éve remek partnerünk, hozzáértő viszonteladói hálózatot épített ki - mondta Benedek Péter, az IBM magyarországi igazgatója. - Segítségükkel meg tudjuk szólítani azokat a szervezeteket, amelyek adat típusú projekteket fognak megvalósítani a közeljövőben, valamint azokat a viszonteladó, rendszerintegrátor és független szoftverfejlesztő cégeket is, amelyek mostanáig más gyártók termékeiből adtak el infrastruktúrát, menedzseltek adat jellegű projekteket.

Az új disztribúciós megállapodással a magyar piacon immár két, hardver- és szoftvertermékeket egyaránt képviselő IBM-disztribútor tevékenykedik. A várakozások szerint az RRC-vel folytatott együttműködés kiszélesítése nagyságrenddel növelheti meg az eddigiekben elsősorban infrastruktúraszállítóként jelen levő IBM szoftverüzletágának üzleti teljesítményét Magyarországon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.