Hirdetés
. Hirdetés

Fontos hír a Skype-ot használóknak

|

A Microsoft szép lassan eltéríti a Skype használatától az üzleti felhasználókat azzal, hogy bezárja Skype for Business Online-t, és a népszerű szolgáltatás helyett a Teams-et ajánlja számukra.

Hirdetés

Azért nem kell megijedni, a Skype for Business Online nem zár be azonnal, hivatalosan még két évig, 2021. július 31-ig működni fog, azonban idén szeptember 1-től új felhasználókat már nem fogad: aki ezen dátumot követően próbál regisztrálni a szolgáltatásba, a Teams-hez irányítják át.

Hirdetés

Az otthoni felhasználóknak szánt Skype-verzión nem változtat a Microsoft, ahogyan a Skype Business szerver kiadáson sem. Ha viszont valaki bejelentkezik a Skype for Business webappba munka közben, a Teams fog betöltődni neki.

Az elmúlt két év során szorosan együttműködve a felhasználókkal dolgoztunk a Teams finomításán, és most úgy érezzük, hogy eljutottunk arra a pontra, amikor bátran ajánlhatjuk, mint továbbfejlesztést az összes Skype for Business felhasználó számára, olvashatjuk James Skay, a Skype for Business marketingmenedzserének blogbejegyzésében.

Azok a felhasználók, akik már áttértek a Teams-re, elmondták nekünk, hogy a Teams nem csupán segített nekik javítani az együttműködést, hanem egy ritka lehetőséget nyújtott a szervezetüknél végzett munka elvégzésének újragondolásában, írja Skay.

Július elején jelentette be a Microsoft, hogy a 2017 márciusában indított Teams-et immár több mint 13 millióan használják 500 ezer cégnél napi szinten, hetente pedig több mint 19 millióan. A szolgáltatás 181 piacon érhető el 53 nyelven, olyan nagy vállalatok használják, mint az Emirates, a FedEx, a Lexmark, az Adecco Group, a KONE és a McCann Worldgroup.

Ami a Teams legnagyobb konkurensét, a Slacket illeti, annak 10 millió körül van a napi használója az amerikai tőzsdefelügyelet közleménye szerint, amely azt tartalmazza, hogy a Slacket 150 országban több mint 600 ezer szervezet használja: könyvelők, ügyfélszolgálatosok, mérnökök, jogászok, újságírók, fogorvosok, séfek, cégvezetők, tudósok, farmerek, szállodai alkalmazottak, értékesítők és sokan mások.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.