Hirdetés
. Hirdetés

Keresik az év főinformatikusát

|

A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) 2020-ban is kiírja az év Informatikai vezetője pályázatát.

Hirdetés

A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet az informatikai vezetők tevékenységének fontosságára, valamint díjjal ismerje el az évek során kiemelkedő teljesítményt nyújtó Informatikai vezető munkáját. A díjat 2002 óta (korábban Év CIO-ja) ítéli oda a VISZ által felkért független szakmai bizottság, amelyre az informatikai vezetőket (CIO, CTO, CDO, Fejlesztési vezető, Innovációs vezető, stb.) jelölhetik szakmai szervezetek, cégek, valamint a zsűritagok egyaránt. A jelentkezéseket rövid ajánlással a visztitkarsag@mvisz.hu címre várják a szervezők. 2016-tól átadják az év fiatal informatikai vezetőjének (korábban az év fiatal CIO-jának) járó Braun Péter-díjat is.
Hirdetés
 
ARS POETICA:
Miért jó Informatikai vezető? Milyen képességekkel rendelkezik, amelyek sikeressé teszik? 
INNOVÁCIÓ: 
• Milyen innovatív megoldásokat vezetett be az elmúlt időszakban (1-3 év)? 
• Milyen módon változott a vezetői szerepe? 
• Milyen kihívásokkal szembesült? Hogyan kezelte ezeket?
DIGITALIZÁCIÓ ÉS TERMELÉKENYSÉG:
A magyar gazdaság előtt álló egyik legnagyobb kihívás a termelékenység javítása, melyben a digitalizáció jelentős szerepet tud képviselni. Milyen ICT-megoldást vezetett be, vagy fog bevezetni a közeljövőben, amely az Ön vállalata vagy szervezete termelékenységét jelentősen javította vagy javítani fogja? 
ÁGAZATI ICT-TRENDEK:
Melyek azok az ICT-trendek, amelyek érinteni fogják az Ön által képviselt ágazat működését? Hogyan tervezi ezeknek a bevezetését? 
ÉRTÉKTEREMTÉS:
Legújabb technológiák hasznosítása az üzleti folyamatokban - mutasson be egy valódi értékteremtő megoldást.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.