Hirdetés
. Hirdetés

Mozgásban is hatékonyan és biztonságosan – kompromisszumok nélkül (videó)

|

A mobilitás trendje gyorsuló ütemben változik. A vállalatok különféle kulcspozícióiban lévő vezetői a maguk szemszögéből tekintenek e változásokra.

Hirdetés

Arra a kérdésre keresi a választ az informatika vezetője, hogy vajon miként menedzselheti az új eszközök gyors használatba vételét a költségekkel takarékoskodva. Az, aki az információbiztonságért felel, arra kíváncsi, hogy miként gondoskodhat arról, hogy a vállalati adatvagyonhoz csak az arra felhatalmazottak férhessenek hozzá, továbbá még arra is, hogy miként védheti meg ezeket az adatokat a fenyegetésektől. És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban az üzlet, az üzletágak irányítóit az foglalkoztatja, hogy miként vértezhetik fel munkatársaikat a megfelelő felhasználói élményt nyújtó megfelelő appokkal - a megfelelő időben.

Semmi kétség: az üzleti érdekek szerint történik minden a vállalatoknál, ezért az infrastruktúráért felelős vezetőknek egyetlen választása van. Olyan megoldásokat találni és működtetni, amelyek javítják a munkavégzés hatékonyságát és megvédik vállalatuk adatvagyonát a fenyegetésektől - akkor is, ha a munkatársak nem a cég biztonságot jelentő falai között és tűzfalai mögött végzik a munkájukat, hanem házon kívül, mobil eszközökkel csatlakozva a vállalati rendszerekhez.

Hirdetés

Az IBM vállalati mobil menedzsment megoldása, az IBM MaaS360 egyszerre ad választ az üzlet, az informatika és az információbiztonság terén felmerülő kérdésekre. Vladimir Sredau, az IBM Security szakértője egy videóban foglalja össze a vállalati mobil menedzsment fő kihívásait és részletesen ismerteti az IBM megoldását.

Regisztráljon és tekintse meg az IBM megoldásáról szóló videót, amely 2016. április 18-án 10 órától érhető el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.