Hirdetés
. Hirdetés

Nincs uborkaszezon, nincs megállás

|

A nyári, eseménytelen, unalmas időszak már csak városi legenda.

Hirdetés

A nyugodt uborkaszezon helyett gőzerővel folyik mindenhol a munka, folyamatos a rendelkezésre állás, zajlanak a fejlesztések, képzések, és a mozgalmas ősz előkészítése.

Hirdetés

Dimitrova Dessislava, az AlphaSonic Kft. tulajdonosa a nyár ellenére mozgalmas hónapok elé néz: „Az AlphaSonic mindig is igyekezett tudatosan készülni a nyárra. Marketingünk mindig kitesz magáért, hogy olyan játékokkal, eseményekkel, akciókkal csalogassa be az ügyfeleket, amelyekért érdemes eljönni akkor is, ha már tart a nyaralás. Ez azt jelenti, hogy minden be van tervezve és elő van készítve, precíz terv szerint haladunk.

A piacunk – szerintünk – erre nagyon jól reagál. Az iskolakezdési akciók is elkezdődnek nemsokára, azoktól szintén nagy sikereket várunk.
Pont a minap zárult le két eredményes üzleti eseményünk, amelyre legnagyobb meglepetésünkre – és a nyári szünet ellenére is – nagyon sokan jöttek el, így bőven megvannak azok a projektek, amelyeken dolgoznunk kell a nyáron.

 

A nyár az az időszak, amikor a kollégáink is fel tudnak készülni tudatosan az őszi rohamra, vagyis be tudják fejezni az olyan munkákat, feladatokat, amelyek addig várni tudtak. Persze szabadságolás is van bőven! Ilyenkor szoktunk további belső oktatásokat szervezni, megtervezni az üzleti lépéseket, tanulni és tanítani a munkatársakat, hogy újult erővel még felkészültebbek legyünk az év erőteljesebb szakaszában.

Én magam, illetve a tulajdonostársam – aki egyben a férjem – is, ilyenkor járunk még további képzésekre, továbbá a férjem ebben az időszakban végzi a saját nagyobb informatikai (hardver-szoftver) fejlesztéseket, rendszerkarbantartásokat.”

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.