Hirdetés
. Hirdetés

Szoftveresen definiált adatközpont

|

A szoftveresen nyújtott szolgáltatások nem létezhetnének megbízhatóan működő hardvereszközök nélkül.

Hirdetés

Mára akár egy okostelefon is elég ahhoz, hogy minden fontos információhoz hozzáférjünk. Csakhogy a mai adatközpontokban gyakran szerverek, operációs rendszerek, tárolóeszközök és hypervisorok több generációja található meg egyszerre, így ezek együttes felügyelete az IT-személyzet számára nem egyszerű feladat. A következő generációs, hiperkonvergens eszközök alkalmazása számottevően csökkentheti ezt a komplexitást, és jelentős hozzáadott értéket eredményez - fejtegette az InnoWorld konferencián Aleš Simončič, a Lenovo Délkelet-Európáért felelős értékesítési vezetője. A Lenovo szoftveresen definiált tárolóberendezései (SDS) független szoftverfejlesztők SDS-szoftvereit integrálja a Lenovo hardvereivel kulcsrakész berendezésekben. A Lenovo Storage DX8200N, DX8200C és DX8200D a Nexenta, a Cloudian, illetve a DataCore megoldásait integrálva biztosítanak kiemelkedő mértékű megtérülést. A DX8200N három különböző technológia - csak flash, hibrid és csak hagyományos merevlemez - előnyeinek kihasználásával támogatja az egységesített fájl- és blokktárolást a rendszerbővítéseknél, míg a DX8200C objektumalapú tárolóberendezés a nagy scale-out telepítésekhez ideális.

           

Aleš Simončič elmondta: a tárolást és a felügyeletet egy csomópontban megvalósító Lenovo Converged HX sorozat lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy - a hatékonyabb kihasználás érdekében - egyszerűsítsék az adatközponti infrastruktúrát és az erőforráskészletet. A mindössze három csomóponttal indítható HX sorozat az igények növekedésével széles határok között méretezhető. Annak érdekében, hogy az ügyfelek felépíthessék, méretezhessék és telepíthessék a következő generációs infrastruktúrát, a Lenovo és a Nutanix egyedi értékesítési és támogatási tanácsadást nyújt.

A Nutanix szoftverére épülő hiperkonver-gens megoldások az IDC szerint akár 60 százalékkal is csökkenthetik az IT-infrastruktúra teljes birtoklási költségét. A Lenovo Converged HX3500-at VDI-re és kisebb virtualizációs munkafolyamatokra - email-kiszolgálásra, fájlkezelésre és nyomtatásra, webkiszolgálásra, adatbázis-kezelésre és távoli irodai környezetek kiszolgálására - optimalizálták. A Lenovo Converged HX5500 nagyobb kapacitásigényű szervervirtualizációs munkafolyamatokra (bigdata-analitika, fájlszerverek stb.) alkalmas, míg a Lenovo Converged HX7500 adatbázisok kezelésére és más, I/O-intenzív munkafolyamatokra optimális. A Lenovo e szolgáltatások alapját képező, használatra kész, megbízható, sokszorosan tesztelt, méretezhető hardvermegoldásokat kínál, köztük teljesen integrált és előintegrált megoldásokat, amelyek közös vonása a méretezhetőség, a duplikáció és a magas rendelkezésre állás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.