Hirdetés
. Hirdetés

Telepítette már a Windows 10 novemberi frissítését?

|

A főbb újdonságok csak jövő tavasszal érkeznek.

Hirdetés

Elkészült és telepíthető a Windows 10 operációs rendszer őszi funkciófrissítése, a November 2019 Update, ami voltaképpen egy afféle szervizcsomag, vagyis közel sem kínál annyi újdonságot, mint a korábbi verzióváltások.

Hirdetés

A Microsoft általában kétféle módon terjeszti a funkciófrissítéseket: a "türelmetlen" felhasználók a Windows Update oldalon nézhetnek utána, hogy telepíthető-e már számukra a szoftver, míg a tömeges terjesztés során a PC-tulajdonosok széles körének ajánlja fel a rendszerfrissítést a szoftvergyártó. Jelenleg az első fázisnál tartunk: akik azonnal szeretnének frissíteni, látogassanak el a Start menü/Gépház/Frissítés és biztonság/Windows Update oldalra, és kattintsanak a Frissítések keresése gombra.

Ha az operációs rendszer nem ajánlja fel a funkciófrissítést, az annak lehet a jele, hogy számítógépünk konfigurációja egyelőre valamiért nem alkalmas a szoftver telepítésére, vagyis nem kompatibilis azzal. Ez a helyzet idővel változni fog.

Jelenleg tehát a Windows 10 November 2019 Update önkéntes alapon telepíthető, mivel csak azok tudják PC-jükre varázsolni, akik kifejezetten keresik a frissítést, és a továbbfejlesztés mellett döntenek. Ez az állapot természetesen változni fog a jövőben, és az is igaz, hogy a Microsoft elsősorban azoknak az eszközöknek a frissítését helyezi előtérbe, amelyeken olyan Windows 10-változat fut, amelynek támogatási időszaka a végéhez közeledik.  

Bárhogyan is, a Microsoft korábban többször is jelezte, hogy a November 2019 Update egy kisebb szabású frissítés, az igazi újdonságok jövő tavasszal várhatók.

Az alábbiakban összefoglaltuk a November 2019 Update főbb újdonságait:

  • Gyorsan létrehozhatunk egy eseményt a Naptár tálcán lévő ikonjára kattintva.
  • Jobb értesítéskezelés.
  • Az online OneDrive tartalom integrálása a hagyományos indexelt találatokkal a Fájlkezelő keresőmezőjében.
  • A Start menü navigációs mezője a jobb tájékoztatás érdekében kiterjeszkedik, ha az egérmutatót az ikonok fölé visszük.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.