Hirdetés
. Hirdetés

Zoom használatához tervezett egeret a Logitech

|

Az új MX Anywhere 3 modelleken található, testre szabható gombokkal könnyen vezérelhetjük a videóhívásainkat, távmunkához ideális választás lehet.

Hirdetés

A szoftver- és hardvergyártók egyaránt azon ügyködnek, hogy minél kényelmesebb eszközöket hozzanak létre azok számára, akik a koronavírus világjárvány miatt távmunkára kényszerültek. Ezek egyik elengedhetetlen elemei a videokonferenciák, melyekkel a cégek valahogy megpróbálják kiváltani a személyes találkozókat - emiatt lőtt ki az egekbe többek között a Zoom népszerűsége is, amit most a Logitech is megpróbál meglovagolni egy speciális egérrel. Igen, egérrel lovagolni. Képzavar, de olyan szép, hogy meghagyjuk.

Hirdetés

Az MX Anywhere 3-as modellek oldalán két személyre szabható gombot találunk, melyeket a Logitech Options alkalmazáson belül tudunk szájízünk szerint változtatni. A gombok alkalmazástól függően eltérően működnek, a legérdekesebb, hogy már a Zoom és a Microsoft Teams irányításához is kaptak funkciókat. Ezeknek köszönhetően egyetlen gombnyomással tudjuk ki- és bekapcsolni a videoképet egy hívásunkban, ugyanígy egy mozdulattal némíthatjuk magunkat.

A Logitech Options vezérlőszoftver segítségével külön profilokat állíthatunk be, hogy mely alkalmazáson belül, melyik gomb mit csináljon, így nem csak a fent említett videokonferencia-alkalmazásokban, de például a Google Chrome, az Adobe Photoshop, a Microsoft Word és a Final Cut Pro szoftvereken belül is eltérő funkciót adhatunk nekik.

Az MX Anywhere 3-ból egyébként két verzió érkezik: az egyik a legtöbb operációs rendszerrel működik, a másikat kifejezetten macOS-re optimalizálták. Mindkét eszköz ajánlott fogyasztói árának 79 dollárt jelölt meg a gyártó, és már most lehetőség van őket előrendelni a Logitech honlapján.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.