Hirdetés
. Hirdetés

InnoWorld 2014

|

Ha érdekli az innováció, látogasson el a Computerworld InnoWorld konferenciájára.

Hirdetés

Napjaink talán egyik leggyakrabban használt buzzwordje az innováció, ami nem meglepő egy olyan korban, amikor szinte hetente érkeznek újabb és újabb bejelentések a technológia legújabb vívmányairól.

Az innováció nem csak a magánélet, hanem az üzleti világ mindennapjainak is megkerülhetetlen része, a Computerworld ezért gondolta úgy, hogy egy kétnapos rendezvény keretében ad teret és időt a résztvevők számára, hogy átadhassák, bemutathassák, megismerhessék és megvitathassák elképzeléseiket és eredményeiket arról, hogyan lehet egy ügyet sikeressé tenni, és hogyan lehetünk sikeresek a digitális világban.

A konferencia során nagy hangsúlyt kap az is, hogy miként változtatják meg gyökeresen az innovatív infokommunikációs megoldások a közlekedési ágazat szereplőinek szolgáltatásait és üzleti modelljét. Nem a szűken vett közlekedési szakma, hanem az infokommunikáció és a közlekedés legújabb fejlesztéseit megismerni, megérteni vágyó közösség számára szervezzük rendezvényünket, melyen gondolatébresztő előadások, bemutatók, kipróbálható eszközök várják az érdeklődőket. Célunk lehetőséget adni sok beszélgetésre, jó hangulatú trafikálásra.

Egyfajta bemelegítőként a konferencia előtti napon, az A38 Hajón kerül sor Prof. Baracskai Zoltán és Rónai Balázs 3 menetes párbajára a Thinker vagy Doer? témaköráben.

A konferencia időpontja: 2014. június 18-19.

A konferencia helyszíne: A38 Hajó

Regisztráció: http://innoworld.computerworld.hu/#regisztracio

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.