Autótöltővel és étteremmel bővítette szolgáltatásait a bajai Bácska-Logistik

|

A teljes beruházás megvalósulásának köszönhetően 18 új munkahelyet tudtak teremteni.

Mintegy 650 millió forint összköltségvetésű beruházással automata üzemanyagtöltő-állomással, elektromosautó-töltővel és egy étteremmel is bővítette szolgáltatásait a bajai ásványi alapanyagokat gyártó Bácska-Logistik Kft.

A tájékoztatás szerint a társaság a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program pluszban (Ginop+) nyert 306,5 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást kiegészítve önerőből fejlesztette bajai telephelyét.

A beruházással a már meglévő, négy kútfejes üzemanyagtöltő-állomás bővítéseként és fejlesztéseként épült meg az új töltőállomás, mely kifejezetten a tehergépjárművek gyors és hatékony kiszolgálását teszi lehetővé.

A vállalkozás szolgáltatásait is bővítette egy több mint 150 ember befogadására alkalmas étteremmel, amelyhez egy 45 férőhelyes kültéri parkoló, gyermekeknek játszótér és egy elektromos töltőállomás is tartozik.

A teljes beruházás megvalósulásának köszönhetően 18 új munkahelyet tudtak teremteni.

A társaság a Jánoshalmi úton lévő telephelyét korábban 2,5 hektár területtel bővítette, itt kapott helyet - pályázaton kívüli fejlesztéssel - egy 1200 négyzetméteres fémmegmunkáló üzem.

A Bácska-Logistik Kft. 2010 óta foglalkozik kavicsbányászattal és beton, valamint aszfaltgyári alapanyagok gyártásával, szállításával és értékesítésével. Dél-Magyarország egyik legnagyobb ásványi alapanyag ellőállító cégeként, saját alapanyagokból gyártják a késztermékeket. A Bácska Stone brand név alatt gyártott betontermékeik forgalmazását 2021 júniusában kezdték meg.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.