Háromszáz millió forintos fejlesztést hajtott végre a Bonag Kft. Békéscsabán

|

Az épületben napelemes rendszert és hőszivattyús fűtést parkolókat alakítottak ki.

Háromszáz millió forintos fejlesztést hajtott végre a főként szerkezetépítéssel foglalkozó Bonag Kft. két békéscsabai telephelyén - közölte a cég. A fejlesztéshez 173,26 millió forintot a Gazdaságfejlesztési- és Innovációs Operatív Program (GINOP) Plusz keretéből nyerték el, 127 milliót önerőből biztosítottak.

Az összegből egyik telephelyen építettek egy csaknem 400 négyzetméteres kereskedelmi létesítményt 170 négyzetméteres üzlettérrel, belső raktárral, irodával, kiszolgáló térrel. Az épületben napelemes rendszert és hőszivattyús fűtést parkolókat alakítottak ki.

A másik telephelyre - ahol a szóródó anyagok tárolását és értékesítését végzik - egy 60 tonnás hídmérleget szereztek be, és két autóra szerelt darut cseréltek le.

Az 1991-ben egy magánszemély által alapított cég fő profilja a szerkezetépítés, amely kiegészül mély-, út- és hídépítési feladatok ellátásával is. Két békéscsabai telephelyük mellett megtalálhatók Eleken és Gyulán is.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a 43 munkavállalót foglalkoztató cég értékesítési árbevétele 2022-ben 4,8 milliárd forint volt, több mint kétszerese az egy évvel korábbinak. Adózott eredménye 158-ról csaknem 421 millió forintra nőtt.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.