Több mint 128 millió forintból fejlesztett Miskolcon a Bonus Schild

|

A beruházás a cég által forgalmazott és telepített elektromos töltők vizsgálatára, a forgalomba hozatalhoz szükséges kiegészítések elvégzésére és a töltők raktározására biztosít lehetőséget.

Több mint 128 millió forintból épített ki logisztikai és vizsgálati központot elektromos járművek töltőihez a Bonus Schild Kft. Miskolcon, a Diósgyőri Ipari Parkban.

A cég, melynek fő profilja gyengeáramú rendszerek tervezése, kivitelezése, üzemeltetése és karbantartása, 64,41 millió forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást felhasználva hozta létre a hazai gépjárműtöltő hálózat kiépítéséhez kapcsolódó központot.

Az új 200 négyzetméteres ingatlan lehetőséget biztosít a cég által forgalmazott és telepített elektromos töltők vizsgálatára, a forgalomba hozatalhoz szükséges kiegészítések elvégzésére és a töltők raktározására.

A tájékoztatás szerint a fejlesztés leginkább hangsúlyos elemei az ingatlan és infrastrukturális beruházás, a technológiai eszközök - elektromos targoncák, csomagológép, mérőműszerek - beszerzése és a gazdaságos és zöld üzemeltetéshez kapcsolódó 40 kilowatt kapacitású napelemes beruházás megvalósítása volt.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) pályázatán belül valósult meg.

A nyilvános cégadatok szerint a Bonus Schild Kft. 2022-ben 2,33 milliárd, míg 2021-ben 1,81 milliárd forint nettó árbevételre tett szert. Adózott eredménye 2022-ben 208,43 millió, 2021-ben 223,19 millió forint volt.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.