Új üzemet adott át a tetőfedő lemezeket gyártó TRM Pro Gyermelyen

|

A beruházáshoz a társaság csaknem 970 millió forint támogatást nyert el.

Átadta új üzemét a TRM Pro Kft. Gyermelyen, ahol kétmilliárd forintos beruházással hozott létre egy 2000 négyzetméteres gyártóbázist. Az új csarnokban bővíthetik trapézlemez- és cserepeslemez-gyártmányaik választékát, építőipari cégek stratégiai partnerévé válhatnak, és bővíthetik piacaikat Ausztriában, illetve Szlovákiában.

A beruházáshoz a társaság csaknem 970 millió forint támogatást nyert el. A projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében európai uniós és magyar társfinanszírozás keretében valósult meg.

A TRM Pro Kft. főleg trapéz- és cserepeslemezek gyártásával, azok tartozékaival és szendvicspanel-forgalmazással foglalkozik, termékeit ZenSteel márkanév alatt forgalmazza. A két magyar magánszemély tulajdonában lévő vállalkozás Gyermelyen készíti termékeit, hengereltacéllemez-tekercsekből, közel 100 főt foglalkoztatva.

A TRM Pro Kft. a nyilvánosan elérhető adatok szerint 2022-ben 7,7 milliárd forintos árbevételt ért el 786 millió forint adózás előtti eredménnyel. 2023-ban 5,5 milliárd forint volt az árbevétel 217 millió forintos eredmény mellett.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.