Hirdetés
. Hirdetés

Adatokban nagyok vagyunk: izgalmas tények a Bixpert történelméből

|

Szívügyünk az elemzés - de hogyan tudnánk ezt a legjobban átadni? Adatokkal, számokkal. Így mutatjuk meg azt, amelyben mi a legjobbak vagyunk.

Hirdetés

0/1 Csak a jól elvégzett munkában hiszünk. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy az adattisztítással minden projektünkben foglalkozzunk. A nulla és az egy között legalább akkora, óriási különbség van, mint az adattisztítás nélküli és az adattisztítás precíz végrehajtását magában foglaló munkában. Mi természetesen ez utóbbiban hiszünk.

4 A Bixpert alapítója, ügyvezető igazgatója, Bánkuti Zoltán gyerekeinek száma pontosan négy. Ezért jól tudja, hogy a munka-magánélet elkülönítése kardinális kérdés. Csak ennek köszönhetően lesznek mind otthon, mind céges környezetben boldogok az emberek, és így jut idő a professzionális munka utáni feltöltődésre is. A családbarátság itt nem deklaráció, hanem mindennapi gyakorlat, és ettől is lesz egymást segítő, együttműködő csapat egy vállalat.

6 Magyarországi, budapesti székhelyű cégként dolgozunk, de ha ügyfeleink erre kérnek, akkor külföldre is elmegyünk. Eddig 6 ilyen országban jártunk, hogy tudásunkat megosszuk másokkal is. Örömmel gondolunk vissza osztrák, olasz, román, horvát, cseh és a legmesszebbre vivo dél-afrikai kiruccanásunkra is.

8 A Bixpert felelős cégként egyik alapvető feladatának tartja az edukációt. Két irányban tesszük ezt: egyrészt a jövő adattudósait, elemzéssel foglalkozó szakembereit szeretnénk megtalálni, kinevelni, számukra növekedési lehetőséget teremteni a változatos projektekkel és pályázatokkal. Másrészt ügyfeleink felé is elkötelezettek vagyunk ez irányban, mert minél jobban értik megrendelőink a szakmai hátteret, a lehetőségeket, a kihívásokat és a nagyszerű válaszokat, annál gyümölcsözőbb a közös munka.

Éppen ezért az elmúlt évben nyolc különböző, a honlapunkról (regisztráció után) ingyenesen letölthető e-tudásanyaggal könnyítjük meg az üzleti elemzéssel foglalkozók, abban jobban elmerülni szándékozók életét. Az eddigi anyagok közt megtalálható például egy fogalmi szótár a leggyakoribb szakkifejezésekkel, megismerkedhetünk a Bixpert tanácsadóinak tevékenységével és hátterével, de a top trendekről szóló kiadvány is elérhető.

13 Nem specializálódtunk egyetlen iparágra sem. Módszerünk és hozzáállásunk ugyanis minden szektorban eredményre vezet. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a szám: eddig 13 iparágban szereztünk tapasztalatot, ezek pedig a következők: IT, telekommunikáció, kereskedelem, gyártás, HORECA, élelmiszeripar, gyógyszeripar, bank, biztosító, ingatlanfejlesztés, logisztika, közszféra, energiaszektor.

23 Nem ma kezdtük a munkát. Már 2000-ben, megalakulásunk idején is terabájtos adatbázisokkal dolgoztunk, vagyis 23 éve támogatjuk ügyfeleinket céljaik elérésében. Analitikai, üzleti tudásunk azóta is nőttön-nő, hogy partnereink legnagyobb örömére mindig naprakészen és a megoldásra koncentrálva végezhessük adatelemzői tevékenységünket. Eddigi utunk során kis- és nagyvállalatok tucatjain segítettünk, akik a legváltozatosabb területről kerestek meg minket. Emellett az eltelt több mint két évtizedben - megmaradva hazai tulajdonú, magyar cégnek - oktatási tevékenységünk is egyre jelentősebbé vált.

72 Nem hetvenkedünk, de ez az igazság (avagy a számok nem hazudnak): eddig 72 ügyfél szavazott nekünk bizalmat, és ez a szám természetesen évről évre nő.

137 Egy emberöltő alatt sokat lehet megtanulni az üzleti elemzés területén. Nálunk mégis ez a szám fejezi ki, hogy hány év munkatapasztalata sűrűsödik össze cégen belül. Egyszerre vagyunk tehát dinamikusak, fiatalosak, de az idős emberek bölcsességével, világot látottságával rendelkező csapat.

200+ Lezárt projektjeink száma bizony meghaladja már a kétszázat is! Csak mi tudjuk igazán, milyen felszabadító érzés, amikor segítünk ügyfeleink üzleti céljaiban a BI (Business Intelligence) eszközeivel, az általunk exkluzívan forgalmazott, világszerte elismert szoftverek használatával. A projektek végén izgalommal várjuk a következőt: nálunk nincs két egyforma megbízatás, ahogy nincs két ugyanolyan problémákkal hozzánk forduló ügyfél sem.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.