Hirdetés
. Hirdetés

NTT DATA Business Solutions - Folyamatintelligencia a legjobb forrásból

|

Az ARIS Platform piacvezető folyamatbányászati eszközeivel a vállalatok nemcsak mélyebben, hanem könnyebben megérthetik és gyorsabban továbbfejleszthetik folyamataikat, mint azt a feladat láttán elsőre feltételeznék.

Hirdetés

A mesterséges intelligencia rohamos fejlődése lehetővé teszi, hogy a vállalatok az üzleti alkalmazások használata során keletkező adatok mellett más forrásokból, például a dolgok internetéről gyűjtött adatkészleteket is bevonják elemzéseikbe a működésüket támogató folyamatok még teljesebb átlátásához. Az NTT DATA Business Solutions magyarországi csapata - az IDS Scheerrel, majd a Software AG-vel kialakított partneri együttműködés révén - a folyamatmenedzsment kezdete óta fejleszti kompetenciáit ezen a területen, így a Software AG ARIS Platformjának Process Mining eszközeivel és AI-képességeivel, valamint a hozzájuk fűződő legnagyobb szakmai tapasztalattal támogatja ügyfeleit a folyamatbányászatban.

- A meglévő folyamatok mélyreható elemzésével, felfedezésével, monitorozásával a folyamatbányászat hozzásegíti a szervezeteket működésük teljes megértéséhez, a szűk keresztmetszetek azonosításához és a folyamatfejlesztés lehetőségeinek megragadásához - mondta Lovas Károly, az NTT DATA Business Solutions vezető tanácsadója. - A vállalatok így hatékonyabb folyamatokat hozhatnak létre és vezethetnek be folyamatos monitorozás mellett, kiemelkedő agilitással alakíthatják át belső és külső működésüket.

Az ARIS Process Mining, amelyet a Gartner friss mágikus négyzetében (2023 Magic Quadrant for Process Mining Tools) a piacvezető megoldások közé sorol (lásd az ábrát), mindehhez 360 fokos rálátást ad az ellátási lánc, az ügyfélszolgálat, az IoT környezet és minden más vállalati terület működésére.

- Megoldásunk vizualizációkkal, grafikus műszerfalakkal, fő teljesítménymutatókkal, önkiszolgáló analitikával, jelentésekkel és figyelmeztetésekkel segíti a folyamatfelelősöket az összefüggések megértésében, a tervezettől eltérő működés észlelésében és a kiváltó okok feltárásában - mondta Lovas Károly. - Az ARIS eszközeivel a vállalatok a robotikus folyamatautomatizálással létrehozott munkafolyamatokat is menedzselhetik RPA beruházásaik sikerre viteléhez, a folyamattervező és -bányászati képességek összekapcsolásával pedig integráltan kezelhetik folyamataik teljes életciklusát.

További előny, hogy a Software AG gyorsan bevezethető sablonokat is kínál egy-egy folyamat elemzéséhez, amelyekkel a folyamatbányászatra készülő vállalatok akár pár nap, de egy-két hét alatt biztosan látványos eredményeket érnek el próbaprojektjeikben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.