Hirdetés
. Hirdetés

OpenText World 2023 - AI pilóták vállalatoknak

|

A tartalomkezeléstől kezdve az IT üzemeltetésen át a kiberbiztonságig minden területen szárnyakat kap a hatékonyság az OpenText friss Aviator platformjával. A cég éves konferenciáján a moduláris AI platform LLM képességeit elsőként tartalmazó Cloud Editions 23.4 és az újonnan egyesített, globális partnerhálózat is bemutatkozott.

Hirdetés

A vállalatok az OpenText Aviator segítségével gyorsabban cselekedhetnek az adataikból nyert felismerések alapján, okos döntéseket hozhatnak, és fejlődésükben olyan tanulékony eszközökre támaszkodhatnak, amelyek annál intelligensebbé válnak, minél többet használják őket. A mesterségesintelligencia-platform magasabb szintre emeli az információmenedzsment automatizálását, a szervezetek így könnyebben hajthatják végre AI fordulatukat, amely megkerülhetetlen a jelen és a jövő üzleti kihívásainak megválaszolásához - hangsúlyozta a szállító októberben Las Vegasban megtartott éves konferenciáján.

- A mesterséges intelligencia forradalma példátlan platformváltást idéz elő, amely minden iparágat, vállalati területet és szerepkört át fog alakítani - mondta a konferencia nyitó előadásában Mark Barrenechea, az OpenText vezérigazgatója. - Megoldásainkhoz több mint egy évtizede fejlesztünk AI képességeket, és az OpenText Aviator ezen a téren valódi AI áttörést hoz ügyfeleinknek. Platformunk párbeszédalapú kezelőfelületeivel, amelyek az információmenedzsment adatkészleteire és nagy nyelvi modellekre (LLM-ekre) épülnek, a szervezetek masszívan növelhetik termelékenységüket.

Világszerte mind több vállalat vezet be AI technológiákat, amelyek piaca gyorsan növekszik, az IDC előrejelzése szerint a mesterséges intelligenciával összefüggő informatikai költés 2026-ra a 308 milliárd dollárt is meghaladhatja. Az OpenText erre az egyre nagyobb igényre és piaci keresletre válaszolva idén augusztusban jelentette be opentext.ai stratégiáját és Aviator platformját. A megoldásokkal, amelyeket a stratégia jegyében fejleszt, a szervezetek megvédhetik hagyományos működési és tapasztalati adatik rétegét, miközben a generatív AI és a nagy nyelvi modellek képességeivel a tanult adatok új rétegére építhetnek. A privát, védett adatokra LLM-eket rétegező opentext.ai a mesterséges intelligencia gyakorlati alkalmazásához a teljes technológiai környezetet átfogó és a moduláris megközelítést egyaránt támogatja. A nagy nyelvi modelleken alapuló képességeket a szervezetek alkalmazásokba építve érik el, de az OpenText Cloud API Services segítségével homokozókat is létrehozhatnak, amelyekben fejlesztőik a technológiával kísérletezhetnek.

Természetes kezelőfelület minden funkcióhoz

Az OpenText Aviatorral a szervezetek többfelhős környezetben valósíthatják meg az AI orkesztrációt és felügyelhetik összehangoltan az információáramlást, így a platformmal egyszerre többféle használati esetet is támogathatnak az adatok elmozdítása nélkül. Az Aviator képességeit (lásd az infografikát) elsőként a szállító üzleti felhőinek most bemutatott legújabb, Cloud Editions 23.4-es kiadása tartalmazza.

Az OpenText IT Operations Aviator például a szállító Service Management Automation X (SMAX) szolgáltatásmenedzsment megoldásához készült virtuális ügynök, amely az LLM-eket az OpenText információbiztonsági szakértelmével ötvözi a felhasználói élmény javításához és az intuitív önkiszolgálás támogatásához. A generatív AI képességeire építő virtuális asszisztens a problémamegoldás felgyorsításával jelentősen növeli a szolgáltatásmenedzsment hatékonyságát, és hasonló mértékben csökkenti a költségeket. A DevOps Aviator pedig a szoftverszállítást forradalmasíthatja a generatív AI képességeivel. A szervezetek ezzel az eszközzel ugyanis előrejelezhetik a fejlesztett funkciók működését, valamint automatizálhatják és kiszélesíthetik a tesztelést, így csökkenthetik a szoftver minőségére kiható kockázati tényezők számát.

Információk visszakeresését optimalizálja a Content Aviator. A csevegőablakos kezelőfelület természetes nyelven megfogalmazható lekérdezésekkel növeli a felhasználók hatékonyságát és a tartalomkeresés rugalmasságát. Az Experience Aviator a Customer Communications Management (CCM) szoftvermegoldást integrálja a generatív AI képességeivel. A marketing, a kommunikáció és az ügyfélszolgálat csapatai így minden eddiginél gyorsabban állíthatnak elő jól formázott, releváns anyagokat a kapcsolattartáshoz és az ügyfelek támogatásához.

A Cybersecurity Aviator az AI platform gyorsfejlesztő képességeivel és felhőalapú hatékonyságával segíti a szervezeteket a fenyegetésészlelő modellek implementálásában, amelyek a folyamatosan változó, kifinomult támadásokkal szemben is erősebb védelmet adnak. A Business Network Aviator pedig az OpenText hasonló nevű megoldásával integrálja a generatív AI és az LLM-ek képességeit, amellyel a vállalatok az ellátási láncok mentén keletkező információkat kezelik. Az új verzió párbeszédalapú kezelőfelületén a szervezetek gyorsabban elérhetik és végponttól végpontig átláthatják ezeket az információkat, így hamarabb válaszolhatnak a piaci körülmények dinamikus és nehezen előrejelezhető változásaira is.

Technológiai felhasználóknak az OpenText Aviator Platform eszközök és konnektorok további készletét kínálja a nagyvállalati adattárházak, adattavak kezeléséhez, a strukturált és strukturálatlan adatok elemzéséhez és vizualizálásához, a döntéshozás intelligens támogatásához. Az Aviator Search például minden adattípusra és vállalati adattárra kiterjedő, párbeszédalapú kereséssel segíti az egyedi megoldások, portálok készítését és más felhasználói élmények kialakítását.

Az Aviator IOT eszközkészletével a dolgok internetére csatlakozó végpontok milliói kapcsolhatók össze és védhetők a vállalati eszközök helyének, állapotának, hasznosulásának és teljesítményének valós idejű áttekintéséhez és elemzéséhez. Az Aviator Thrust és Thrust Studio felhőalapú API szolgáltatások és fejlesztőeszközök készlete, amellyel a vállalatok információáramlásuk biztonságát növelhetik egyedi AI megoldások működtetéséhez, és gyorsabban építhetnek AI képességeket meglévő alkalmazásaikba. Az Aviator Lab pedig egy biztonságos sandbox környezet, amelyben a vállalatok a mesterséges intelligencia szakértőinek közreműködésével, gyors prototípuskészítéssel és referencia-architektúrákkal gyorsíthatják fel AI fejlesztéseiket.

Cloud Editions kiadásait negyedévente frissíti, a felhőmegoldásokat használó szervezetek így 90 naponként újabb AI-képességekhez is hozzáférést kapnak, mondta az OpenText.

Hirdetés

Egyesített partnerhálózat

Konferenciáján a szállító bejelentette az OpenText Partner Network egyesítését is, amely saját, meglévő partnerhálózata mellett immár magában foglalja az idei év elején felvásárolt Micro Focus partner-ökoszisztémáját is. A megújult Partner Network több mint 30 ezer tagja így már egységes, szabványosított keretrendszerben fér hozzá az OpenText információmenedzsment területén kiépített szakértelméhez és erőforrásaihoz, amelyekre támaszkodva kategóriájukban legjobb megoldásokat szállíthatnak ügyfeleiknek, emelte ki a szállító.

- Opentext.ai stratégiánk megvalósításával párhuzamosan partnerhálózatunk is gyümölcsöző ökoszisztémává válik, amelyben virágzik az együttműködés és az innováció - mondta Sandy Ono, az OpenText marketingigazgatója. - Folyamatosan beruházunk a kutatás és a fejlesztés terén, így olyan fejlett technológiákat szállítunk, amelyekre partnereink a jövőben is építhetnek. Ügyfeleinket világszerte együttesen segítjük adat- és információáramlásuk javításában és védelmében, ami elengedhetetlen a mesterséges intelligenciával feltáruló lehetőségek kiaknázáshoz. Elkötelezettek vagyunk a partnereinkkel közös innováció mellett, amellyel új szintre emeljük a felhő és az AI alkalmazását, és kimagasló értéket adunk ügyfeleinknek.

A világ 150 országára kiterjedő OpenText Partner Network erőforrásai között a középvállalati partnerek többek között egy felhőgyorsító programot is találnak, amely a szállító nyilvános felhőben elérhető platformján kínál új üzleti lehetőségeket. Az Aviator Thrust for Partners program pedig az OpenText Cloud API szolgáltatással segíti a partnereket egyedi és iparágspecifikus AI megoldások létrehozásában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.