Hirdetés
. Hirdetés

Radó Gábor - Csapatmunka és üzleti szemlélet

|

A megbízhatóság az egyik legnagyobb érték és üzleti előny, az ügyfélelégedettség kulcsa pedig az egyenes beszéd.

Hirdetés

Radó Gábor 2024 februárja óta vezeti a 4iG informatikai divízióját vezérigazgató-helyettesként, míg ezt megelőzően több évtizeden át a vállalatcsoport kereskedelmi igazgatójaként bizonyított. Jelenleg az IT-divízió vezetőjeként kiemelt feladata az informatikai vállalatcsoport szervezeti szinergiáinak feltérképezése és kiaknázása.

Sportolói múltja, különösen a vívásban szerzett junior válogatott és felnőtt magyar bajnoki döntős tapasztalatai, meghatározó szerepet játszottak életszemléletének kialakításában. Már fiatalon felismerte, hogy az alternatív megoldások elengedhetetlenek a sikerhez. Bár a vívásban elért eredményei kiemelkedőek, a sportág egyéni jellegéből fakadóan az nem biztosította számára a csapatjáték élményét.

Éppen ezért karrierje során (Bull Magyarország Kft.-nél, a SAS Institute-nál és a Microsoft Magyarországnál, majd a 4iG elődjénél, a HUMANsoftnál) kiemelt figyelmet fordított a bizalom építésére és fenntartására, mind kollégáival és beszállító partnereivel, mind pedig ügyfeleivel. Radó hitvallása szerint a "megbízhatóság az egyik legnagyobb érték és üzleti előny, az ügyfélelégedettség kulcsa pedig az egyenes beszéd".

Kiemelkedő munkáját tapasztalt és jól képzett szakembergárda támogatta és támogatja ma is, amely hozzásegíti őt az ügyféligények pontos megértéséhez és a legmegfelelőbb megoldások kialakításához. A 4iG csoportnál megtalálta azt az üzletvezérelt megközelítést, amely lehetővé teszi a cégcsoport szinergiáinak kihasználását, új lehetőségeket nyitva meg a magyar piacon.

Radó Gábor kiemelt fontosságot tulajdonít a cégcsoporton belüli együttműködésnek, mellyel a 4iG IT rendszerintegrátorként egyedi, összetett ügyféligényeket is képes kielégíteni, melynek előnyeiből nemcsak a nagyvállalatok, hanem intézményi partnerek is profitálhatnak.

Az informatika és a távközlési szolgáltatások összefonódása új lehetőségeket nyit meg; a felhőszolgáltatások, a blokklánc-technológia és a mesterséges intelligencia egyre inkább szolgáltatásalapúvá alakítják a piacot, míg a fintech megoldások új növekedési lehetőségeket biztosítanak.

Radó Gábor szerint átalakultak az üzleti igények: ma már másként kell megszólítani a különböző célcsoportokat, legyen szó lakossági, vállalati vagy akár a kormányzati szektorhoz tartozó szereplőkről.

A 4iG a digitalizáció élvonalába tartozik, Ipar 4.0 termékeivel és szolgáltatásaival erősíti ügyfelei versenyképességét. A digitális iker (Digital Twin) megoldása lehetővé teszi komplett gyárcsarnokok és gyártósorok digitalizálását és optimalizálását, míg az önvezető targoncák (AGV) és IoT szolgáltatások révén a munkaerőhiány kezelésére és a munkavállalók biztonságának növelésére is megoldást kínál. A Digitális Állampolgárság Program révén például teljes egészében fizikai jelenlét nélkül intézhetik majd ügyeiket az állampolgárok, hasonlóan a mobil banki alkalmazásokhoz. A cégcsoport számára kiemelt jelentőségű, hogy a jövő technológiáival segítse a múlt felderítését, így jelentős szerepet vállal kulturális örökségünk feltárásában és megőrzésében: többek között a Seuso-kincs digitalizálásában és bemutatásában, a Margit-negyed virtuális helytörténeti kiállításának megvalósításában és a Visegrád Reneszánsza programban, történelmi lenyomatot hagyva az utókornak.

Radó Gábor három gyermek édesapjaként, magánemberként és vállalatvezetőként is kiemelt figyelmet fordít a tehetséggondozásra és a társadalmi szerepvállalásra. A 4iG IT üzletága a Z generáció tagjait gyakornoki programokkal és képzésekkel várja, hogy friss látásmódjukkal hozzájáruljanak a folyamatos megújuláshoz.

"Keressük azokat a technológiákat, amelyekkel új szintre emelhetjük szolgáltatásainkat, melyek magas hozzáadott értéket jelentenek ügyfeleink számára, valamint folyamatosan megújuló szakmai kihívásokat biztosítanak kollégáinknak."

Cikkünk a ComputerTrends magazin 2024. június 6-ai nyomtatott lapszámában jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.