Ezek 2020 legjobb okostelefonjai

|

Az ünnepi szezon egyik legnépszerűbb terméke az okostelefon, nem árt képben lenni azzal, mely modellek vásárlását érdemes megfontolni idén.

Ebben a kaotikus évben nehéz elhinni, de már két hónap sincs hátra 2021-ig, ami egyben azt is jelenti, hogy érdemes megkezdeni a karácsonyi ajándékok beszerzését, mielőtt kimerülnének a készletek, elfogynának a slágertermékek, és lemaradnánk azokról, amiket családtagjaink óhajtanak, vagy amikre akár mi magunk vágyunk. Az okostelefonok idén is népszerűek lesznek, és ebben az évben egy olyan felhozatalt kaptunk, amiben mind a csúcs élményre vágyók, mind a szűkebb költségvetésből gazdálkodó, de megbízható és erős eszközöket keresők megtalálhatják a nekik való készüléket.

Fiatalos, sokat tud és megfizethető: Huawei P Smart 2021

A Huawei továbbra is megbízható, minőségi, elegáns készülékeket gyárt. Nem biztos, hogy a csúcsot képviselő Huawei P40 széria tudására mindenkinek szüksége van, a legtöbb felhasználónak bőven elég lehet az, amit a P Smart 2021 nyújt. Az elsősorban fiatalokat célzó, zöld, arany és fekete színben elérhető készülék 6,67"-es Full HD + kijelzővel rendelkezik, 4GB RAM gondoskodik a Huawei AppGalleryből beszerezhető alkalmazások zökkenőmentes futtatásáról, és 128 GB-on tárolhatunk képeket, appokat, egyéb fájlokat. A 22,5 W-os Huawei SuperCharge technológiának köszönhetően percek alatt újratölthető az 5000 mAh-s akkumulátor, a négylencsés Quad AI kamera pedig éjjel és nappal egyaránt remek képeket, videókat készít. Nagyfelbontású kamerája 48 MP-es, így minden részlet tisztán kivehető lesz a fotókon.

Huawei P smart 2021 mobiltelefonok az eMAG.hu-n
Huawei P smart 2021 mobiltelefonok az eMAG.hu-n

Ha az Androidban hiszel: Samsung Galaxy S20 széria

Jelenleg négy tag alkotja a Samsung S20 sorozatot, melyhez nemrég csatlakozott az erős, de kedvező árú Samsung Galaxy S20 FE. Az összesen hat színváltozatban kapható készülék 6.3"-as FHD+ Super AMOLED kijelzője gyönyörű képet ad, hátlapi kameráját három lencse alkotja (12MP, 12MP és 8 MP), amikkel csodás fotókat készíthetünk, és akár 4K UHD-ban is rögzíthetünk videókat 60 fps-es sebességgel. 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet kapott, 4500 mAh-s akkumulátora pedig egész nap ébren tartja. Egy fokkal profibb a Galaxy S20, melynek 6.2"-es Quad HD+ kijelzője lenyűgöző, hátlapi kamerájával 64 MP-es képeket vagy 8K-s videókat is készíthetünk, és 8 GB RAM garantálja az állandó gyorsaságot. Ha ez nem elég nagy, érdemes megnézni az S20+-t, ami már 6,7"-en terpeszkedik, valamint 5G-t támogató változatban is elérhető. Ebbe egyébként már négylencsés kamerát szereltek.

A család legerősebb tagja az S20 Ultra 5G, aminek 6,9"-es kijelzője még munkára is alkalmas, 108 MP-es hátlapi kamerája (a 12 MP-es, 48 MP-es és VGA lencsékkel kiegészítve) elképesztő részletességű fotókat tud lőni. A Samsung kihozta ebből a maximumot: 12 GB RAM, erős processzor, és 5G támogatás garantálja, hogy még évekig ne kelljen cserélnünk.

Ha hosszútávra tervezel: iPhone 12 széria

Az Apple legendásan sokáig támogatja készülékeit, az iOS 14 még az 5 évvel ezelőtt megjelent iPhone 6S-re is telepíthető, így akinek fontos, hogy hosszú évekig ne kelljen váltani, annak az iPhone 12-k lesznek tökéletesek. A nemrégiben bemutatott sorozat minden tagja támogatja az 5G használatát, ami nem elhanyagolható szempont, hiszen a közeljövőben várhatóan elterjed majd a villámgyors mobilnet, és kár lenne ebből kimaradni. A legkisebb modell a mindössze 5,4"-es iPhone 12 mini, de a képernyőméret és az akkumulátorkapacitás kivételével mindenben megegyezik a 6,1"-es iPhone 12-vel: Super Retina XDR-kijelző, egy széles és egy ultraszéles látószögű kamera, valamint az A14 Bionic chip gondoskodik a kifogástalan felhasználói élményről. A Ceramic Shield előlap az egyik legstrapabíróbb a piacon, és a ház sem üveg, hanem alumínium, így sokkal kevésbé kell óvnunk, mint a korábbi iPhone-okat.

Aki többre vágyik, annak az iPhone 12 Pro és Pro Max környékén érdemes nézelődni. Előbbi 6,1"-es, utóbbi 6,7-es Super Retina XDR kijelzőt kapott, mindkettő hátlapi kamerája egy ultraszéles, egy széles, és egy telefotó lencséből áll, illetve a LiDAR szkenner gondoskodik arról, hogy éjszakai módban is gyönyörű portrékat készítsünk. Utóbbi akkumulátora valamivel tovább bírja.

Aki ezek bármelyikét választja, biztosan nem jár majd rosszul, de érdemes szétnézni a mobiltelefonok teljes kínálatában, különösen az akciós készülékek között - már most is jelentős kedvezményeket lehet kihasználni.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.