. Hirdetés

Élő adásban derül ki, melyik a legjobb ERP rendszer a világon!

|

Itt mindent megtudhat az elérhető pályázati támogatásoktól kezdve a szükséges menedzsment döntések meghozataláig!

Kulcsár Alexandra, a Norex ERP partnere, a Computerworld Nagykövete lapunk hasábjain immár hat éve rendszeresen ír a nemzetközi és hazai ERP tapasztalatokról, a hazai vállalatok által elkövetett ERP bevezetési hibákról, és természetesen a helyes gyakorlatokról is az ERP blogban.

A hazai ERP használat az Európai Unión belül a mezőny végén kullog, a hazai vállalatok alig 17 százaléka használ ERP rendszert, így különösen a KKV szektor számára fontos a digitalizációs ismeretek átadása.

Alexandra a SAP Hungary meghívására 2022. április 13-án 10 órától meghívott előadóként egy olyan edukációs webinár sorozaton tart előadást, ahol éppen a kis- és középvállalatok döntéshozóit igyekeznek képbe helyezni az elérhető pályázati támogatásoktól kezdve a szükséges menedzsment döntések meghozataláig.

Az előadás címe visszautal Alexandra egyik korábbi cikkére, "Melyik a legjobb ERP rendszer a világon".

A rendezvényen ingyenes regisztrációt követően lehet részt venni, ezen a linken >>>

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.