Hirdetés
. Hirdetés

Elhunyt az IDG alapítója

|

2014. március 19-én, 76 éves korában elhunyt Patrick J. McGovern az International Data Group alapító-elnöke.

Hirdetés

„Az IDG elvesztett egy látnokot, az IT-közöség pedig elvesztette egyik legkiválóbb tagját” – mondta az IDG frissen kinevezett elnöke, Walter Boyd.

Hirdetés

Pat McGovern 1937. augusztus 11-én született Queensben. Az MIT hallgatójaként kezdett publikálni az Egyesült Államok első számítástechnikai magazinjában a Computers and Automation-ben.

1964-ben alapította meg az International Data Corporationt (IDC), az IDG jelenlegi leányvállalatát, hogy megbízható és naprakész statisztikákkal láthassa el az iparágat az információs technológiáról. Három évvel később indította el a Computerworld hetilapot azzal a céllal, hogy információkkal lássa el a vásárlókat a számítástechnikáról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.