Hirdetés
. Hirdetés

Átadta a stafétabotot az Ericsson első embere

|

Az Ericsson Takács Zoltánt nevezte ki a Dél-Közép-Európa régiójának vezetőjévé és magyarországi leányvállalatának vezérigazgatójává.

Hirdetés

2022. október 1-jei hatállyal Takács Zoltánt nevezik ki alelnökké, a Dél-Közép-Európa (Magyarország, Ausztria, Szlovénia, Horvátország és Bosznia-Hercegovina) régió vezetőjévé. Takács Zoltán tapasztalt globális vezető, aki a távközlési, média és pénzügyi szolgáltató szektorban szerzett több mint 25 éves szakértelemmel rendelkezik az értékesítés, üzletfejlesztés, termékfejlesztés, digitális megoldások és innovációmenedzsment területén.

Takács Zoltán Éry Gábort váltja ebben a pozícióban, aki az Ericsson Magyarország vezérigazgatója marad az év végéig.

Jenny Lindqvist, az Ericsson Észak- és Közép-Európa régiójának vezetője az új kinevezést kommentálva elmondta: "Zoltán széleskörű vezetői és különböző iparágakban szerzett tapasztalataival, biztos vagyok abban, hogy ügyfeleinkkel és partnereinkkel közös utunk továbbra is sikeres lesz a kommunikáció és a digitalizáció jövőjének építésében a dél-közép-európai régióban."

Az Ericsson 1990-es alapítása óta hozzájárul a mobil távközlési technológiák magyarországi bevezetéséhez: Magyarországon először NMT (analóg mobilhálózat), majd GSM, 3G, 4G, 5G szolgáltatásokat vezettek be Ericsson berendezéseken. Az Ericsson Magyarország 2000 munkatársával az innováció egyik fellegvára Magyarországon. K+F központja az egyik legnagyobb távközlési és informatikai kutató, fejlesztő cég Magyarországon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.