Hirdetés
. Hirdetés

Stratégiai megállapodást kötött a Corvinus és az EY

|

Különlegesség, hogy a partnerséget évről évre a felek igényeihez igazítják.

Hirdetés

Az oktatás és a karriertervezés áll a fókuszában annak a stratégiai partnerségnek, amelyet az EY nemzetközi tanácsadó cég, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem kötött meg november 30-án.

A három évre szóló együttműködést a Budapesti Corvinus Egyetem részéről Anthony Radev, az egyetem elnöke, valamint Szabó Lajos megbízott rektor, az EY Magyarország képviseletében Vékási Tamás, a vállalat vezérigazgatója írta alá a Corvinus főépületében csütörtökön.

"Kiemelten fontos a Corvinus számára, hogy élő kapcsolatot ápoljon a gazdasági szektorok prominens képviselőivel, így a fejlődésben kulcsszerepet játszó tanácsadópiaccal is. Büszkék vagyunk rá, hogy a BIG4-ból, azaz a könyvvizsgálói és adótanácsadói piac háromnegyedét adó négy cég közül elsőként az EY-jal léphettünk stratégiai partnerségre" - mondta a megállapodás kapcsán Anthony Radev, a Corvinus elnöke.

"Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a Corvinus oktatási anyagaiban a legfrissebb trendek, problémafelvetések is megjelenjenek az üzleti világból. Ez jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy mindig modern, naprakész tudással bocsássuk ki a hallgatókat az egyetem falai közül, folyamatosan emelve a Corvinus diploma értékét" - jelentette ki Szabó Lajos, az egyetem megbízott rektora.

Hirdetés

"A Corvinus és az EY céljai közösek. Mindent megteszünk azért, hogy a hazai gazdaság leendő döntéshozóit, a régió kiemelkedő vezetőit képezzük. Számomra nem volt kérdés, hogy erősítenünk kell az együttműködésünket. A fiatalok az Egyetemen kezdik el tervezni álmaik karrierjét, aminek megvalósítását az EY-nál tovább tudjuk támogatni, sőt együtt meg is valósítani. Ezért is örülök, hogy a jövőben már az egyetemi évek alatt még több diák felismerheti ezt az egyedülálló lehetőséget" - emelte ki Vékási Tamás, az EY vezérigazgatója.

A megállapodás különlegessége, hogy a partnerséget évről évre a felek igényeihez igazítják. Már a tavaszi szemesztertől kezdve, a Corvinus hallgatói részt vehetnek az EY vendégelőadásain, a cég a saját működéséből származó, mindennapokban előforduló esettanulmányokat kínál feldolgozásra. Az igényektől függően a későbbiekben az EY szakdolgozatírásnál társtémavezetést vállalhat, vagy vállalati esetversenyt is indíthat. A szerződés részeként az egyetem elérést biztosít a hallgatókhoz, illetve a karrierexpóin VIP standos megjelenési lehetőséget ad az EY-nak.

Az egyetem idén korábban már több együttműködési megállapodást kötött a gazdaságban meghatározó súlyú vállalatokkal, többek között az ExxonMobillal és a Hewlett Packard Enterprise-zal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.