Új igazgató a PwC Magyarország vezetői között

|

Szoboszlai Beáta az energiaipari és közműszolgáltatási tanácsadási csapatot vezeti új pozíciójában.

Szoboszlai Beáta karrierjét a Budapesti Értéktőzsdén kezdte, ahol piacfejlesztés - többek között derivatív termékek kialakítása - volt a feladata, majd egy nemzetközi stratégiai tanácsadó cégnél fordult figyelme az energiaszektor felé. A MOL-nál előbb kockázatkezeléssel (ERM), majd csoportszintű stratégiával foglalkozott és ezidő alatt szerzett gazdasági elemzői (CFA) végzettséget.

Az MVM Csoportnál a stratégiai tervezési terület vezetőjeként az energetikai értéklánc valamennyi területét megismerte, és a vezető közgazdász funkció betöltésének köszönhetően még szélesebb rálátást nyert az energiaszektorra, illetve a makrogazdasági folyamatokra. A számos stratégiai projekt mellett egy nagyívű, a megújulók integrációját célzó innovációs projektet is vezetett.

Hirdetés

A szakember 2023 tavaszán kezdett el újra tanácsadással foglalkozni, majd november elején csatlakozott a PwC Magyarország üzleti tanácsadói üzletágához. Igazgatóként a dinamikusan transzformálódó hazai energiaszektor, valamint az üzleti szereplők energiafelhasználásának tudatos és fenntartható fejlesztése a fókuszterülete.

Bea közgazdászként végzett a Corvinus Egyetemen, pénzügyi és jogi szakokleveles diplomával rendelkezik. Szabadidejében szívesen kirándul, illetve utazik családjával és befogadott kutyájukkal. Emellett lelkes kultúrafogyasztó, rendszeresen jár színházba, koncertekre, kiállításokra.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.