Hirdetés
. Hirdetés

Konszolidált IT-infrastruktúra - kompromisszumok nélkül

|

Biztonságos adattárolás konszolidált, virtualizált környezetben, testre szabható, rugalmas megoldások, ahonnan már csak egy lépés a teljes katasztrófavédett DR-rendszer? NetApp tároló, Intel szerverek és VMware virtualizáció egy csomagban a Proservicestől!

Hirdetés

A 2010-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú Proservices Kft. több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik informatikai rendszerek tervezése és üzemeltetése terén. „Megoldásokban gondolkodunk, és mivel nem vagyunk elkötelezve egyik gyártó irányában sem, olyan infrastruktúrát tudunk ajánlani, amelynek minőségéről és hatékonyságáról meggyőződtünk” – mondta Révész Attila, a vállalat ügyvezetője.

A NetApp a tárolópiac legdinamikusabban fejlődő szereplője, immár 20 éve szállít adattárolási megoldásokat világszerte, emellett mély integrációjuknak köszönhetően a NetApp tárolókat VMware környezetben igen egyszerű felügyelni. Az Intel a piacvezető Xeon processzorokon felül komplett szerverrendszereivel évek óta kiemelkedő ár/érték arányt biztosít, ráadásul a szerverek VMware-kompatibilitása teljes körű. A VMware-nek, a hypervisor architektúra úttörőjének legújabb vSphere 5 termékével a natív futtatási környezet teljesítménye is elérhető, kiemelkedően magas konszolidációs arányszámok mellett.

A Proservices egységes virtualizációs csomagjaiba az adott terület legjobb termékeit integrálták, amelyeket már kis- és középvállalati környezetre optimalizálva is elérhetővé tettek. A testre szabható, rugalmas megoldásokat magukban foglaló InfraPack (Base és Plus) csomagok stabil kiindulópontot jelentenek, amelyekhez átfogó egységes távoli (telefonos és távoli elérésalapú), illetve helyszíni támogatást is biztosít a Proservices. „Mindazonáltal minden ügyfél esetében az adott IT-környezetnek leginkább megfelelő műszaki megoldást dolgozzuk ki, a kapacitás és rendelkezésre állási elvárások alapján” – tette hozzá az ügyvezető.

A Proservices elégedett ügyfelei között olyan közismert vállalatok is megtalálhatók, mint a Prímagáz vagy az Intertoll-csoport.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.