. Hirdetés

Surviellance Station 8.2: a mindent látó szem

|

A Synology továbbfejlesztett videomegfigyelési rendszere újdonságok sorával teszi még hatékonyabbá az otthonok és az intézmények védelmét.

Az objektumvédelem fontos alappillérei közé tartoznak a megbízható videomegfigyelési rendszerek, amelyeket ma már nem csak az intézmények, hanem a családi otthonok is egyre kevésbé nélkülözhetnek. A Synology Survaillence Station 8.2 minden segítséget megad javaink megóvásához, emellett - más Synology termékekhez hasonlóan - a használat egyszerűségére is ügyel. 

Széleskörű kompatibilitás
A videomegfigyelési rendszerek gyakori, bosszantó problémája, hogy pont azokat az eszközöket nem támogatják, amelyekkel mi rendelkezünk. A Synology Surviellance Station 8.2-jével ilyesmi aligha fordulhat elő, a vadonatúj LiveCam alkalmazás ugyanis több, mint 6000 különböző típusú kamerát támogat, emellett azt is lehetővé teszi, hogy a mobileszközökbe szerelt kamerákat is felhasználjuk a Surveillance Station alatt,

A videók rögzítése bárhonnan történhet, és az anyagokat azonnal elküldhetjük a NAS eszközön futó Surveillance Station szolgáltatásra megtekintés, illetés tárolás céljára, ezáltal a tárhely-korlátoktól is megszabadulhatunk.

A rögzítés ugyanakkor nem függ az internetkapcsolattól, mert a Végponton tárolt felvétel funkciónak köszönhetően a kapcsolat megszakadása esetén közvetlenül az eszközre mentődnek anyagok. Ha pedig helyreállt a kapcsolat a világhálóval, a videók letölthetők az ideiglenes raktározási helyükről.

Újdonságok a rendszerben
Vadonatúj felhasználói felületet kapott a DS cam: az új interfész jelentősen megkönnyíti az alkalmazás kezelésének elsajátítását, és az új funkciók vezérlését. Újdonság, hogy az alkalmazásban két idővonalat is lejátszhatunk, így az események nyomon követése mellett könnyen megtalálhatjuk egy adott incidens felvételét. A licenceket immár QE-kóddal is hozzá tudjuk adni, és egyetlen kód beolvasásával több licencet is felvehetünk, tehát nagyobb rendszereket is könnyen ki tudunk építeni.

A Survaillance Station 8.2 átalakított Alkalmazásközpontja.

A megújult Alkalmazásközpontban (Application Center) több mint húsz app közül válogathatunk, ugyanakkor az alkalmazások kezelése illetve letöltése közben is bármikor egyetlen kattintással megnyithatjuk a Surveillance Stationt.

Jelentősen javítja a biztonságot a kettős hitelesítés funkció, amellyel beállíthatjuk, hogy a bizonyos funkciókat, például a kamerák és a videofelvételek kezelését csak egy másik felhasználó hitelesítésével lehessen elvégezni: így biztos, hogy nem kerülnek illetéktelen kezekbe a kényes információk. 

Gyorsított felvételek
A Suveillance Station lehetőségeinek jobb kihasználásában segít a Live Broadcast és az Intelligens gyorsított felvétel funkció.

A Live Broadcasttal egyszerűen beállíthatja a rendszert az élő YouTube-közvetítésre, így látogatóink minden tovább szoftver telepítése nélkül élvezhetik az élő streameket, az Intelligens gyorsított felvétellel pedig felgyorsíthatjuk a hosszú videókat, és pár perc alatt ellenőrizhetjük az eseményeket. A tömörítési tényező ugyanakkor dinamikusan szabályozható, így beállíthatjuk, hogy bizonyos események észlelésekor a rendszer automatikusan több részletet mutasson a videóból.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.