. Hirdetés

Synology C2 Backup: mentés felsőfokon

|

A Synology NAS nem lenne teljes megbízható, felhő alapú archiválási megoldás nélkül. Ezt kínálja a C2 Backup.

A Synology C2 Backup a Synology Cloud²-n (Synology C2) alapuló archiválási szolgáltatás, amely a nagyvállalatoknak éppúgy számos előnyt nyújt, mint az otthoni felhasználóknak. Ha a Synology C2-n tároljuk fontos fájljaink biztonsági másolatát, nem fenyeget a veszély, hogy valamilyen hiba, vagy vírustámadás következtében elveszítjük kulcsfontosságú adatainkat. A C2 Backup adatközpontja jelenleg Frankfurtban található, és kiépítés alatt állnak újabb adatközpontok is; a Synology C2-n tárolt adatok azonban ott maradnak, ahová eredetileg feltöltöttük őket.

Katonai szintű biztonság
A Synology C2 Backuppal kiegészített Synology NAS minden részletre kiterjedő, komplett adattárolási megoldást nyújt, amellyel elkerülhetjük az adatvédelem összes buktatóját.

A felhőalapú megoldás fontos előnye a megfizethetőség. Egy adatközpont összeállítása a maga jelentős erőforrás-igényével minden IT csapat számára komoly megterhelést jelent. A C2 Backuppal rengeteg pénzt megspórolhatunk,  miközben olyan átfogó szolgáltatásválasztékhoz jutunk, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan hozzáférjünk adatainkhoz,  és fájljaink régebbi változatait is előbányásszuk.

A Synology C2 Backup a legfejlettebb, katonai szintű, AES-256 és RSA-2048 titkosítási technológiákkal védi adatainkat. Ezek a megoldások garantálják, hogy sem az átvitel, sem a tárolás közben nem férhet hozzá illetéktelen személy a fájljainkhoz: a kizárólag általunk ismert privát kulcs nélkül senki - még a Synology sem! - fejtheti vissza a Synology C2-n elraktározott adatokat!

A szolgáltatás egyszerű és intuitív felhasználói felülete

Rugalmas és sokoldalú
A Synology C2 Backup ugyanazt az intuitív felhasználói felületet, az archiválási műveletek terén pedig ugyanazt a rugalmasságot nyújtja, mint a DiskStation Maganer (DSM). A mentéseket a sokoldalú ütemezési lehetőségekkel egyszerűen és kényelmesen automatizálhatjuk. A rendszer több fájlverziót is megőriz, így különböző visszaállítási pontok közül válogathatunk, és a korábbi fájlváltozatok közt a C2 Backup könnyen kezelhető intézőjével böngészhetünk.

A Synology C2 Backup további előnye a sebészi pontosságú visszaállítás: ha szükségünk van valamilyen adatra, nem a teljes biztonsági mentést kell visszahoznunk, csak a kiszemelt fájlt. Vagyis nem kell fölösleges gigabájtokkal bajlódnunk, ami rengeteg időt és energiát megspórol a munka során.

A megoldás a hozzáférés tekintetében is nagyfokú szabadságot biztosít: a Synology C2-n elraktározott adatokhoz a Synology NAS nélkül is bármilyen platformról hozzáférhetünk.

Végül az örök kérdés: milyen gyors a rendszer? Az archiválási idő természetesen nagyban függ az internetes sávszélességtől, a hálózati forgalomtól és persze az elraktározandó adatmennyiségtől, vagyis nehéz pontos számokat megadni, de mondjuk 20 megabit/másodperccel számolva egy ötszáz gigabájtos adat első mentésére körülbelül három napot kalkulálhatunk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.