Hirdetés
. Hirdetés

2020-ban tarolhat a Huawei

|

Elemzők szerint csak a kínai piacon legalább százmillió 5G telefont fog értékesíteni.

Hirdetés

Hirdetés

A világ idén belépett az 5G korszakába, és jövőre a világ második legnagyobb okostelefon-gyártója, a Huawei hatalmas mértékű eladásokra készül ezen a piacon.

A japán elektronikai cég, a Taiyo Yuden igazgatója, Shoichi Tosaka arra számít, hogy a kínai óriás csak a hazai piacon legalább száz millió 5g telefont fog értékesíteni.

Tosaka szerint a Huawei a ZTE-vel együtt kimagasló mennyiségű 5G alapállomás és összetevő gyártására kapott megrendelést. A harmadik negyedévben a Huawei több, mint hatvan 5G szerződést jelentett be, és 400000-nél is több alapállomást tervez leszállítani.

A Huawei idén több 5G mobilt mutatott be: a Huawei Mate 20 X 5G-t a kizárólag Kínában forgalmazott Huawei Mate 30 5G, Mate 30 Pro 5G, Huawei Mate X 5G és Huawei Nova 6 5G követte.

De nem tétlenkedett almárkája, a Honor sem, amely a kínai piacra kiadta a Honor V30 5G-t és a V30 Pro 5G-t. Ezek az 5G telefonok különböző árkategóriába esnek, és eltérű típusú fogyasztókat céloznak meg: többek közt ennek a rugalmasságnak is köszönhető a gyártó dimanikus növekedése a hazai piacon.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.