Hirdetés
. Hirdetés

4iG - A nagy fúzió folytatódik

|

Az albán telekommunikációs piac egyik legfontosabb szereplője jött létre a hálózatok és a szolgáltatások terén.

Hirdetés

ONE Albania néven egyesült a ONE Telecommunications és az ALBtelecom. Az új integrált vállalatot január 1-jén sikeresen bejegyezték, így infrastruktúrájával és szolgáltatásaival az albán piac egyik legfontosabb szereplőjévé vált. A ONE Albania többségi tulajdonosa az Albania Telekom Invest AD, amelynek kizárólagos tulajdonosa az Antenna Hungária Zrt.

"Nagy lelkesedéssel jelentjük be Albánia két nagyon fontos történelmi távközlési vállalatának egyesülését és integrációját. Az integráció lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálására összpontosíthassunk" - mondta Budafoki Robert, a 4iG International vezető alelnöke.

Hirdetés

Hozzátette, hogy az ONE Albania célja, hogy Albánia vezető innovatív IKT-vállalatává és az albán gazdaság digitalizációjának kulcsszereplőjévé váljon. A 4iG Group 2022. július végén nevezte ki az egyesülő vállalatok közös vezetését, és 2022. szeptember 1-jén indította el az első új terméket. Mint azt korábban bejelentették, A ONE Albania-t a jövőben Emil Georgakiev vezérigazgatói pozícióban fogja vezetni.

"A jogi egyesülés fontos mérföldkő azon az úton, amely egy olyan integrált IKT-vállalat felé vezet, amely a vezetékes hálózattól a mobilszolgáltatásokig mindent kínál. Az egyetlen dolog, amit ügyfeleink érezhetnek ebből a folyamatból, az a magasabb ügyfélélmény" - mondta Emil Georgakiev, a ONE Albania vezérigazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.