Hirdetés
. Hirdetés

Felvásárolja a fintech Phos-t az Ingenico

|

A Phos szoftveres megoldásai bármilyen Android okoseszközt képesek fizetési terminállá alakítani, így lehetővé teszik a legtöbb érintésmentes kártyás fizetési szisztéma elfogadását egy egyszerű mobilkészülék segítségével.

Hirdetés

Az Ingenico bejelentette, hogy 100%-ban felvásárolja a Phos-t, a csak szoftveres Point of Sale megoldások (SoftPOS) szolgáltatóját. A Phos a gyorsan fejlődő SoftPOS színtér egyik első számú szereplője, kategóriaelső, rendkívül rugalmas megoldásokat kínál számos kártyaelfogadó és fizetési szolgáltató számára.

A SoftPOS egyik fő felhasználási területe, hogy a kisvállalkozások és az egyéni vállalkozók számára lehetővé tegye az egyszerű és biztonságos digitális fizetést a már meglévő mobileszközeik segítségével. A technológia támogatja a legtöbb nemzetközi érintésmentes kártyás fizetési szisztéma, a digitális pénztárcák (például az Apple Pay és a Google Pay), valamint a QR-kód alapú fizetési megoldások használatát.

"Ügyfeleink és partnereink világszerte a SoftPOS-t tartják az egyik legnagyobb fejlődési iránynak a fizetésforgalom területén, mivel minimális technológiai és disztribúciós beruházással jár és új ügyfélszegmensekkel való kapcsolatteremtést, valamint újszerű felhasználási forgatókönyvek fejlesztését teszi lehetővé. Az Ingenico, mint megbízható fizetéselfogadási partner, ebben nyújt segítséget számukra. Izgatottan várjuk, hogy a Phos csapatával együttműködve megteremtsük ennek feltételeit ügyfeleink számára" - tette hozzá Giulio Montemagno, az Ingenico PPaaS vezérigazgatója.

Hirdetés

A Phos app-to-app és web-to-app API-alapú integrációt, valamint szoftverfejlesztő készletet (SDK) tartalmaz a beágyazott fizetések elfogadásához. A Phos applikáció több felhasználói felülethez is elérhető és felhasználói profilon alapuló márkaépítést és "white label" - azaz tejesen testre szabható - verziót is kínál. A SoftPOS egy dinamikus és gyorsan növekvő piac, a terminálok telepített bázisa a 2022-es 3,1 millióról 2027-re csaknem 12 millióra nőhet. A felvásárlással az Ingenico folytatja szolgáltatási portfóliójának innovatív megoldásokkal történő stratégiai bővítését és megerősíti a vállalat szerepét a fizetési ágazat elsőszámú ökoszisztémájaként.

"Örömmel csatlakozunk az Ingenicohoz, a tranzakció jelentős lépés a Phos történetében. A cég megalapítása óta úttörő szerepet töltünk be a területen, és úgy látjuk, hogy az Ingenico is nagy hangsúlyt fektet az innovatív fizetési megoldások fejlesztésére. Erős vásárlói keresletet és jelentős, kétszámjegyű növekedést látunk a SoftPOS piacon világszerte, és meg vagyunk győződve arról, hogy az együttműködés keretében újabb és újabb felhasználási lehetőségeket fogunk létrehozni ügyfeleink számára - mondta el Brad Hyett, a Phos vezérigazgatója a felvásárlás kapcsán.

A megoldás jól kiegészíti az Ingenico - Fizetési Plaform, mint Szolgáltatás - Payments Platform as a Service (PPaaS) platformját, amely az ügyfelek, például az elfogadók, a fizetési szolgáltatók és a független szoftverszállítók számára teszi lehetővé, hogy fizetéseket és értéknövelt szolgáltatásokat tervezzenek és nyújtsanak az értékesítési pontokon Ingenico és nem Ingenico eszközökön egyaránt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.