Hirdetés
. Hirdetés

10-20 százalékos kedvezmény vár a tabletekre

|

A Taipei Computer Application Show remek akciókkal várja a vásárlókat.

Hirdetés

A különböző kiállítások és nagyszabású rendezvények általában arról szólnak, hogy helyszínt biztosítanak az új termékek bemutatójának, ahol az érdeklődők szemügyre vehetik a gyártók legfrissebb elképzeléseit. Vannak olyan show-k, amelyek némileg másképp működnek, és ilyen a Taipei Computer Application Show is. 

Az idei TCAS augusztus 1-5. között látogatható Tajvanon, a Taipei World Trade Centerben, és idén a tabletekre helyezi a hangsúlyt. Nem a legújabb modellek bemutatója kell ugyanakkor gondolni, hanem arra, hogy a kiállított darabok jelentősebb árkedvezmények mellett vihetőek haza. 

A Digitimes értesülései szerint a táblagépek 10-20 százalékos engedmények mellett emelhetőek le a polcokról a rendezvény ideje alatt, és a 7 hüvelykes tabletektől egészen a 10 hüvelykesekig lehet válogatni. Az akció legnagyobb hátránya, hogy sajnos csak azok számára érvényes, akik személyesen is ellátogatnak. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.