Hirdetés
. Hirdetés

10 év múlva, gyermeki szemmel

|

Az itthon 10 éves D-Link újabb évtizedre tekint előre, a gyerekek segítségével.

Hirdetés

A D-Link idén 10 éve nyitotta meg budapesti irodáját. Az elmúlt 10 évben több mint egymillió internet-kapcsolat épült ki D-Link eszközökből, a világ pedig hatalmasat változott 2002 óta.

„2002-ben kezdett terjedni a Windows XP, megjelentek az első színes kijelzős telefonok, de Androidról, Facebookról, megfizethető 120 megabites Internet-kapcsolatokról még pletyka szinten sem beszélt senki. Ma ezek nélkül nemcsak a fiatalok, az idősebbek közül sem sokan boldogulnának. Innovatív gyártóként azt gondoljuk, a jövőt gyermekeink korlátlan fantáziája, ötletei vihetik előre, ezért 10. születésnapunkat velük szeretnénk ünnepelni. Ennek első lépése az általános iskolai rajzpályázatunk általános iskolák alsó tagozatos gyermekei számára” – mondta el a pályázat hátterét bemutatva Élő András, a D-Link Magyarország ügyvezetője, a cég 10 évét végigkövető vezetője.

d-link
d-link

10 éves a D-Link pályázat - Fertőszegi Zsófia képe

A rajzpályázat a D-Link Facebook profilján, a dlinkhungary oldalon érhető el. Egy általános iskola legfeljebb három rajzzal pályázhat. A leggyorsabb sulikban ezen már túl is vannak, és a téma felelőse feltöltötte a képeket, így azokra március 13-tól már lehet is szavazni. A rajzok technikájában semmilyen megkötés nincs, a témaválasztás pedig a gyerekekre van bízva. Mindenki máshogy képzeli el a világot 10 év múlva.

A pályázaton legjobbnak, a Facebook közösségen belül legnépszerűbbnek bizonyuló diákok és iskolájuk is jól járnak: a legjobb három diák értékes nyereményekkel, a suli pedig egyébként komoly terhet jelentő informatikai fejlesztéssel gazdagodik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.