Hirdetés
. Hirdetés

15-szörös gyorsulás az új Firefoxban!

|

A Mozilla új böngészőjében bemutatkozik az új kétlépcsős WebAssembly fordító.

Hirdetés

Hirdetés

A Mozilla Firefox 58.0 verziószámű böngészője beépítve tartalmazza a Meltdown és Spectre sebezhetőségek elleni védelmet, a sebességet pedig egy kétlépcsős fordítóval növeli, amely 15-ször gyorsabban dolgozik, mint az optimalizált fordítók.

Az újdonságok közé tartozik, hogy a WebVR technológia immár a Mac OS X felhasználók rendszerein is működik, és az automatikus kitöltő kártyaszámokat is megjegyez.

A Firefox 58.0 Windows alatt az Off-Main-Thread Painting technológiával javítja a weboldalak feldolgozását, és orvosolja az előző változatok egy hibajelentési problémáját (a szoftver a felhasználó tudta nélkül küldött hibajelentéseket).

A Mozilla szerint jelzést kaptak arról is, hogy a Firefox korábban néha elszállt az Intel Broadwell-U processzorokkal felszerelt Linux és Windows PC-ken, amelyek nem rendelkeztek a legfrissebb mikrokódokkal.

A probléma orvoslására a Mozilla szerint a Linux felhasználóknak az Intel legújabb mikrokód firmware-re kell áttérniük, a Windows felhasználóknak pedig a Windows Update-ből kell az összes frissítést installálniuk.

.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.