Hirdetés
. Hirdetés

200 millió eurós hitelt kapott az Invitel

|

Hároméves lejáratra közel 200 millió euró összegű szindikált hitelhez jutott a második legnagyobb hazai vezetékes távközlési szolgáltató tulajdonosa - írta a Napi Online.

Hirdetés

Az Invitel Holdings (korábbi nevén Hungarian Telephone & Cable Corp. - HTCC) a 197 millió eurós szindikált hitelt a társaság meglévő hiteleinek újrafinanszírozására és kisebb mértékben átszervezésekre fordítja. Az eddig fennálló 165 milliós hitel futamidejét meghosszabbították; a 2008-as Memorex-akvizícióhoz felvett 100 millió eurós Merrill Lynch által nyújtott Bridge-hitel le nem járt részét egy 32 millió eurós alárendelt hitellel váltotta ki a BNP Paribas és a Calyon.

Az Invitel részéről a BNP Paribas és a Calyon Bank kapott konzorciumszervezési mandátumot. Főszervező volt a Nordea, tagként az Unicredit, az MKB Bank, a Nykredit, a Natixis és a Dexia vett részt a konzorciumban. A szindikált hitel 3 év múlva jár le, ami a következő időszakra elegendő flexibilitást biztosít az az Invitel Magyarország Zrt. számára tevékenységéhez - nyilatkozta a Napi Online-nak Molontay Tamás, a Calyon Bank Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.