Hirdetés
. Hirdetés

2014 Open Source Projektje

|

Akárcsak az előző években, a Computerworld idén is meghirdeti az Év Open Source Projektje pályázatot melynek célja az open source termékek fejlesztésével, forgalmazásával, terjesztésével foglalkozó vállalkozások munkájának elismerése, valamint a nyílt szabványokon alapuló termékek népszerűsítése.

Hirdetés

Az alapítók a díjjal hozzá kívánnak járulni a magyar open source mozgalom fejlődéséhez, a nyílt szabványok terjedéséhez.

 

A Computerworld weboldaláról letölthető a pályázat kiírása, a jelentkezési űrlap valamint a pályázati projekt leírásának formanyomtatványa.

A pályázat beküldésének határideje: 2014. március 17., hétfő, a pályázat győztesének a díjat az évente megrendezendő Open Source Konferencia záró eseményén adják át, 2014. március 26-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.