Hirdetés
. Hirdetés

2,6 millió magyar van a Facebookon

|

A SocialBakers által feldolgozott adatok szerint Magyarországon jelenleg 2 600 680 aktív felhasználója van a Facebooknak. A férfiak még többségben vannak, a userek 48 százaléka nő.

Hirdetés

A marketingesek által leginkább értékesnek vélt célcsoport, a 18-35 éves korosztály a korosztály szerinti eloszlásban 65 százalékot tesznek ki. A 45 évnél idősebbek 9 százalékban vannak jelen a Facebookon, ezen belül a 65 év felülieknek csak 1 százalékát találjuk meg a világ legnagyobb közösségi oldalán.

A hazai internetezők csaknem fele regisztrált és aktív a Facebookon, derül ki a az online penetrációból, amely jelen pillanatban 42,11 százalék.

Az adatok forrása a Facebook Ad Platform.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.