Hirdetés
. Hirdetés

29,7 milliárd forint osztalék a Magyar Telekomnak

|

A Magyar Telekom leányvállalata, a Makedonski Telekom AD - Skopje (MakTel) közgyűlésén úgy határoztak, hogy a 2009. üzleti év után 6,47 milliárd macedón dénár (2010. július 1-ei 4,59 HUF/MKD árfolyamon számolva mintegy 29,7 milliárd forint) összegű osztalékot fizet ki.

Hirdetés

2009-ben a macedón számviteli szabályok szerint a MakTel nem konszolidált mérleg szerinti eredménye 6,47 milliárd macedón dénár volt, amely a döntésnek megfelelően teljes egészében kifizetésre kerül.

A Stonebridge "végelszámolás alatt", a Magyar Telekom 100%-os leányvállalata, mintegy 3,7 milliárd macedón dénár (16,8 milliárd forint) összegű osztalékra jogosult.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.