Hirdetés
. Hirdetés

3 hüvelykes VGA LCD kijelző a Samsungtól

|

A Samsung kifejlesztette az első 3 hüvelykes VGA felbontású LCD paneljét, mely kompatibilis a digitális still-kamerák szabvány adapterével.

Hirdetés

Yun Jin-hyuk, a Samsung Electronics ügyvezető igazgató-helyettese szerint az LCD panel újításának köszönhetően sokkal lenyűgözőbb hatásúak a kamera kijelzőjén, multimédiás lejátszón vagy más alacsony energiafogyasztást igényelő eszközökön megtekinthető képek.

Az új Samsung LCD lehetővé teszi a digitális kamerák felbontásától eltérő VGA képek kezelését is. A 3 hüvelykes VGA LCD a képpontok technológiáját is egyesíti, így lehetővé téve az energiafogyasztás csökkentését, miközben a képvibrálást is lényegesen redukálja. Az energiafogyasztást tovább csökkenti, hogy az eszköz 30 Hz-en működik.

Az új Samsung berendezést várhatóan az IMID 2006-on mutatják be, amelyet a koreai Daegu-ban rendeznek meg 2006. augusztus 23-án. A VGA felbontással tervezett LCD panel kereskedelmi forgalmazását 2007 első felére tervezik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.