Hirdetés
. Hirdetés

3 Mbps a T-Mobile ügyfeleinek

|

Hétfőtől kapható a hordozható gépekhez alkalmazható netkártya, amellyel már kihasználhatók a szélessávú (3G/HSDPA) hálózat előnyei.

Hirdetés

Az Option GT-max 3.6 kártyával a T-Mobile ügyfelei a 23 városra kiterjedő szélessávú hálózaton jelenleg 3 Mbps, jövőre pedig 7,2 Mbps letöltési sebességgel internetezhetnek. A legújabb netkártya bevezetésével összesen 5 HSDPA-képes eszköz (mobiltelefon, mobilszámítógép, netkártya és asztali modem) kapható a legnagyobb hazai mobilszolgáltatónál, amelyekkel kompromisszumok nélküli letöltési sebesség érhető el a 3G/HSDPA hálózaton.

A Samsung Z560, a T-Mobile MDA Vario II, a web'n'walk Box asztali modem, illetve a T-Mobile web'n'walk Netkártya Compact és az Option GT-max 3.6 akciós árából ráadásul az internet előfizetése esetén a szolgáltató további kedvezményeket ad. A legutóbbi bejelentés óta a szélessávú hálózat már Törökbálinton és Szentendrén is gyors netezést biztosít, és a T-Mobile akár 3 Mbps sebességű szélessávú hálózata az ország lakosságának 28 százaléka számára elérhető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.