Hirdetés
. Hirdetés

300 Gb felett extrém a felhasználó

|

2007 az integrált szolgáltatások éve lesz a T-Online-nál. A cég az előző évet 21,8 százalékos árbevétel növekedéssel zárta.

Hirdetés

A T-Online Magyarország árbevétele 2006-ban az előző évhez képest 21,8 százalékkal növekedett: a vállalat a 2005-ös 28,6 milliárd forinttal szemben 2006-ban 34,8 milliárd forintos árbevételt ért el. Az adózás előtti eredmény az IPTV-szolgáltatás novemberi elindulása miatt azonban csökkent. A T-Online internet előfizetőinek száma 30 százalékkal nőtt, és így elérte a 427 ezret; ezek közül 397 ezren szélessávú internetre fizetnek elő.

Szász Dániel pénzügyi vezérigazgató-helyettes ismertette, hogy az origo látogatottsága tartósan napi 1 millió feletti, az iWiW közösségépítő szolgáltatásban a regisztráltak száma hamarosan eléri a 2 milliót, a Freemail ingyenes levelezőszolgáltatásban pedig 3 millió postaláda működik.

A pénzügyi vezérigazgató-helyettes elmondta, hogy 2007 a digitális otthon és az IP alapú szolgáltatások éve lesz. Megjelenik a T-Online kínálatban a triple play szolgáltatás, vagyis, hogy telefon-, tévé- és internetszolgáltatást egy csomagban, kedvezményesebb áron vehetik majd igénybe az előfizetők. A biztonság terén is aktivizálódik a T-Online: távfelügyeleti, otthoni biztonsággal kapcsolatos szolgáltatásokat is kínál majd.

Újságírói kérdésre válaszolva Szász Dániel elmondta, hogy 100 körüli azon ügyfeleik száma, akik az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) meghatározott havi 150 gigabájtnyi adatletöltést túllépik, de nem terveznek lépéseket velük szemben. A vezérigazgató-helyettes szerint az ÁSZF hamarosan módosul, és 300 gigabájtban határozzák meg a havonta letölthető adatok maximumát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.