Hirdetés
. Hirdetés

3D biztonság a Check Pointtól

|

A Check Point bemutatta a Software Blade architektúráján alapuló hálózatbiztonsági megoldását.

Hirdetés

Az új védelmi termék a Check Point 3D biztonság megközelítésének elemeit elsőként alkalmazó megoldás. A 3D biztonság lényege, hogy a különböző szinteken elérhető nagyobb védelem érdekében az irányelveket, azok alkalmazását és az embereket is magába foglaló vállalati folyamatként értelmezi az informatikai biztonságot.

 



A Check Point R75 négy új software blade-et tartalmaz: Application Control, Identity Awareness, Data Loss Prevention valamint Mobile Access. Az Application Control Software Blade az alkalmazáskontroll differenciált megközelítését teszi lehetővé a technológia, a felhasználói tudatosság valamint az alkalmazásfelügyelet biztosításával. Az új blade integrálja a UserCheck technológiát, amely az alkalmazottakat is bevonja a javítási folyamatokba, és lehetővé teszi a rendszergazdák számára a szoftverek használatának kockázatok és felhasználói igények alapján történő alakítását.

Szintén újdonság a felhasználók és csoportok szerint meghatározott biztonsági intézkedések menedzselését lehetővé tévő Identity Awareness blade, ami - a pontos azonosításon alapuló biztonsági előírások létrehozásával - alkalmazás- és hozzáférés-szabályozást biztosít.

"A Check Point R75 lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a tűzfalukat egy többfunkciós és többdimenziós átjáróvá alakítsák, amely egyetlen megoldásba konszolidálja a védelmi megoldásokat, ezzel lehetővé téve az újonnan felmerülő igények és fenyegetések kapcsán szükséges biztonsági kontroll érvényesítését" - mondta Dorit Dor, a Check Point elnökhelyettese.

A hír testvéroldalunkon, a Computerworld biztonság rovatában jelent meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.