Hirdetés
. Hirdetés

40 milliós csomag 20 ezer forintért

|

Feltörekvő vállalkozásokat támogat a Microsoft.

Hirdetés

A start-up vállalakozások a BizSpark program segítségével gyorsan, egyszerűen, induló költségek nélkül juthatnak hozzá a Microsoft aktuális - 120-151 ezer eurós (32-40 millió forintos) - teljes értékű fejlesztőeszközeihez, valamint kiszolgálótermékeinek licenceihez. A program a szoftveralapú terméket vagy szolgáltatást előállító, magánkézben lévő induló vállalkozások számára elérhető, amelyek legfeljebb 3 éve kezdték meg üzleti tevékenységüket és bevételük nem haladja meg a 210 millió forintot (1 millió USD). A start-up vállalkozások számára a program részvételi díja jelképesen 100 dollár (20 ezer forint), ami kilépéskor fizetendő, így belépéskor semmilyen induló költség nincsen.

A fejlesztő vállalkozások a program részeként hároméves Microsoft Developer Network (MSDN) Professional előfizetést kapnak, ahonnan számos fejlesztő eszközt letölthetnek. A hároméves előfizetés során ingyenesen hozzáférhetnek például a Visual Studio fejlesztői környezethez és több más teljes verziós üzleti alkalmazáshoz is.

Ezen felül megkapják még a cég alkalmazáshosztolási és -felügyeleti kiszolgálóinak teljes licencét is, így többek között a Windows Server, Microsoft SQL Server, Office SharePoint Portal Server, BizTalk Server és Systems Center megoldásokat, valamint hozzáférést kapnak az Azure Services Platform Community Technology Preview (CTP) béta és a Live Framework Community Technical Preview béta változatához is. A lista ráadásul a jövőben a Dynamics CRM termékkel is bővülni fog.

 

bizspark_1.jpg

 


A BizSpark keretén belül a Microsoft ezen felül technikai- és marketingtámogatást is nyújt. Ami mellett a hálózati partnerek a mentorállásban és az üzleti segítségnyújtásban segédkeznek. A hálózati partnerek Magyarországon a Junior Achievement Magyarország, a Magyar Startup és Spinoff Egyesület, az Innostart, Dobó Mátyás (Doransky, Blogter), Katona Ádám (Lilly Média), az Enterprise Europe Network és a Kitchen Budapest.

 „A Microsoft BizSpark izgalmas eszköz az induló vállalkozások támogatására. Segítségével a magyar fejlesztő vállalkozások számára is elérhetővé tehetjük az induláshoz kritikus szoftver eszközöket, tanácsot nyújthatunk nekik, ráadásul a BizSpark révén könnyebben szerezhetnek piaci ismertséget is. Nagyon fontosnak tartom kiemelni, hogy a BizSpark kereteiben az üzleti angyalokon és kockázati tőketársaságokon keresztül történő tőkebevonási projektek támogatása és katalizálása is megvalósulhat" - mondta a bejelentés kapcsán Drajkó László, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója.

A BizSpark programról, valamint az induló vállalkozások számára elérhető egyéb erőforrásokról a Startup Zone oldalon további információkat is találhat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.