Hirdetés
. Hirdetés

4,3 megapixeles kamkordert mutatott be a Canon

|

A Canon lerántotta a leplet legújabb, DC40 DVD kamkoderéről, amelynek CCD érzékelője 4,29 megapixeles felbontású. A vállalat szerint a készülék valódi szélesvásznú kép rögzítésére alkalmas.

Hirdetés

E képességét kihangsúlyozandó, a kamera keresője, és LCD kijelzője egyaránt szélesvásznú formátumra lett tervezve. Az objektív tízszeres optikai nagyításra képes, emellett elektronikus képstabilizátort (EIS) is beleépítettek.

Ami igazán érdekes, hogy a készülék kétutas DIGIC DV támogatással is rendelkezik. A Canon szerint ezzel a technológiával a mozgó-, és állóképek minősége egyaránt növelhető. A fotó funkciókat kiegészíti a miniSD kártya támogatása. Emellett a beépített flash memóriára is lehet képeket rögzíteni, amiket aztán USB porton keresztül a PictBridge funkció segítségével akár rögtön nyomtathatunk is. A Super Night mód javítja a képrögzítés minőségét gyenge fényviszonyok mellett. A készülék szállítása áprilistól kezdődik meg, egyelőre ismeretlen áron.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.