Hirdetés
. Hirdetés

5 GB ingyen tárhely a Hotmailtől

|

A Microsoft bejelentette, hogy ingyenes levelezőszolgáltatását komoly fejlesztésekkel teszi vonzóbbá a felhasználóknak.

Hirdetés

Az Ars Technica arról számolt be, hogy a Microsoft e-mail szolgáltatása, a Hotmail a közeljövőben alapos fejlesztéseken esik át. A legizgalmasabb, hogy a jelenlegi 2 gigabájtról 5 gigabájtra emelik a rendelkezésre álló tárhelyet az ingyenes fiókok esetében, míg a fizető felhasználók számára 4-ről 10 gigabájtot biztosítanak. Ez több, mint amit a Google kínál, lévén ők ingyen 2,8 gigabájtot, míg a legolcsóbb fizetős postafiókhoz 8,8 gigabájtot adnak.

Persze nem ez az egyetlen fejlesztés, amellyel a szolgáltatás kiegészül. A Hotmail program igazgatója, Ellie Powers-Boyle a Windows Live Blogon több részletet is elárult. Néhány az általánosabb fejlesztések közül a teljesítményt és a szolgáltatás minőségét érinti, de például az az idő is megnő majd, amíg a levélszemétnek nyilvánított leveleket és a törölt üzeneteket a szerveren tartják.

Ami a többi igért fejlesztést illeti, ha úgy is működnek majd, mint ahogy azt a Microsoft ígéri, akkor nagyon fogjuk kedvelni őket. A "contacts de-duplication" nevű szolgáltatás arra lesz hivatott, hogy a kapcsolatok listájából kiszűrje a többszörös bejegyzéseket. (Például amikor ugyanaz a Kovács István, ugyanazzal az e-mail címmel Pisti, Isti és Kovács Pisti néven is szerepel.) Ígérnek adathalászat elleni védelmet és "nyaralni mentem" automata válasz szolgáltatást is.

mailtarifa.jpg

A Yahoo Mail változatlanul több tárhelyet kínál - nehéz konkurálni a korlátlan tárhellyel, hacsak nem ugyanannyit kínálunk mi magunk is -, de a fejlesztés végre visszateheti a Hotlmailt a webmail szolgáltatások térképére.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.