Hirdetés
. Hirdetés

50 százalékos árleszállítás a Microsofttól

|

A szoftvercég az első évben fél áron adja a Windows 7 és az Office 2010 mennyiségi licenceit.

Hirdetés

A Microsoft vezetősége megelégelhette, hogy a Windows 7 és az Office 2007 elterjedésének legnagyobb korlátjait a saját szoftvereik jelentik. A cégek többsége ugyanis a mai napig elégedetten használja termékeiknek idősebb változatait, és bizony sok munkahelyen gyakori még a Windows XP-Office XP párosítás. A változás érdekében ezért egy különleges akciót indítottak, hogy a koros szoftverek lecserélésére csábítsák a kis- és középvállalkozásokat.

 

 

xpvistawin7.jpg
 

 


A redmondi szoftvercég KKV blogján bejelentett Naprakész árleszállítási (Up to Date Discount) akció értelmében a cégek az első évben fél áron válthatnak legújabb termékeikre, s a korábban elindított "N-1" frissítési programmal ellentétben már a Windows XP és az Office XP szoftverek is bekerültek a cserélhető programok listájába. Az akció 2010. január elsején kezdődött és június 30-ig tart, amely idő alatt a vállalkozások fél áron vásárolhatják meg a Windows 7 és az Office 2007 (illetve június végétől az Office 2010) frissítésre szánt mennyiségi licenceit. A cserélhető programok listájában a Windows XP és Vista operációs rendszerek, valamint az Office XP, Office 2003 és Office 2007 irodai programcsomagok szerepelnek.

Az árleszállítás díjai persze kereskedőként eltérhetnek, de a szoftvercég számításai szerint így az Egyesült Államokban honos cégeknek 35 dollárt (körülbelül 6500 forint) kell fizetniük a Windows 7 frissítéséért, míg az Office 2007 Professional Plus kiadásra váltás 91 dollárba (16,800 forint) kerül munkaállomásonként az első évben. Az ár természetesen magában foglalja a Sofware Assurence szerződés előjogait, így a cégek automatikusan válthatnak majd a júniusban megjelenő Office 2010-re is.

Fontos, hogy az árleszállítás csak az első évre érvényes, így a kis és középvállalkozásoknak szánt Open Value előfizetés második évében már a teljes árat kell fizetni a megvásárolt licencekért. Mivel kisebb cégekről van szó, ezért a nagyvállalatok számára az ajánlat nem érvényes, főként, hogy csak a Professional kiadásnak megfelelő Windows (Windows XP Professional, Windows Vista Business) és Office példányok frissíthetőek a programon belül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.