Hirdetés
. Hirdetés

500 GB egyetlen Blu-ray lemezen

|

A Pioneer legújabb BD-lemeze 25 rétegű, 500 gigabájtos tárterületén pedig akár több mint 20 Full HD-s film is elfér.

Hirdetés

Az írható CD-k megjelenésekor a korongok 650 és 700 megabájtos kapacitása egészen elképesztőnek számított. Idővel megérkezett az írható DVD is, amely a 4,7 gigabájtos tárhelyével szintén óriási előrelépésnek volt tekinthető. A Pioneer legutóbb egy 16 rétegű, 400 gigabájtos modellt mutatott be, most azonban a fél terabájtos változaton is dolgozik. A rossz hír, hogy a termék csak 2-4 év múlva kerül piacra.

Noha sokan kitartanak amellett, hogy a DVD még hosszú ideig szolgálja majd őket, a HD DVD és a Blu-ray már viszonylag régen jelen vannak a piacon - bár a jelenidő inkább csak az utóbbira, a Sony formátumára érvényes. A Blu-ray-lemezek attól függően, hogy egy- vagy kétrétegűek, 25, illetve 50 gigabájtos kapacitással érhetőek el; azonban egyelőre még sok helyen - köztük hazánkban sem - nem terjedtek el igazán.

Több mint 20 Full HD-s (1080p) film egy lemezen ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.