Hirdetés
. Hirdetés

5000 megbízható alkalmazás a SUSE Linuxon

|

A Novell az első Linux szállító, amely 5000 alkalmazást tanúsított - kétszer annyit, mint vetélytársa a Red Hat.

Hirdetés

A Novell már több mint 5000 szoftveralkalmazást tanúsított teljes körűen a SUSE Linux Enterprise különböző verzióira, és a független szoftverszállítóknak köszönhetően ez a szám havonta átlagosan 150 új alkalmazással bővül. A Linux disztribúciók közül a legtöbb alkalmazást a SUSE Linux Enterprise 9, 10 és 11 verziószámú operációs rendszerekre tanúsították, így mára kétszer annyi tanúsított alkalmazás érhető el ezekre a rendszerekre, mint a második helyen álló Red Hat Enterprise Linux legújabb verzióira.

A vállalat a legerősebb Linux alkalmazáskörnyezet létrehozását tűzte ki célul, és az elmúlt két évben jelentős lépéseket tett ennek megvalósítására. Ez idő alatt több mint 3500 alkalmazást tanúsított, valamint új eszközöket és programokat fejlesztett ki a független szoftverszállítók támogatására.

A Novell programjai, amelyekkel az utóbbi két évben gyorsította a megbízható alkalmazások számának növekedését:

A SUSE Appliance Program átfogó üzleti és technológiai program segítséget nyújt a független szoftverszállítóknak a szoftverkészülékek gyors fejlesztéséhez, teszteléséhez, értékesítéséhez és kezeléséhez.

A SUSE Linux Enterprise Server támogatja a felhőalapú technológiákat, segítségével a független szoftverszállítók, mint például az IBM, számos szoftvert kínálhatnak egy megbízható, teljes mértékben támogatott vállalati Linux platformon.

A Microsoft és a Novell közös kutató-fejlesztő laboratóriumában a szakemberek folyamatosan dolgoznak a SUSE Linux Enterprise és a Windows rendszerek közötti együttműködési megoldásokon, mint a virtualizáció, a rendszerfelügyelet és a személyazonosság-kezelés.

A Mono projekt, a Novell által támogatott nyílt forráskódú fejlesztési kezdeményezés keretében a független szoftverszállítók .NET-en platformon (beleértve a C# nyelvet is) fejleszthetnek alkalmazásokat és teljes támogatással telepíthetik azokat SUSE Linux Enterprise rendszeren.

A Novell az utóbbi két évben egy olyan dedikált mérnökcsapatot hozott létre, amely szorosan együttműködik stratégiai fontosságú független szoftverszállítókkal a megoldásaik SUSE Linux Enterprise rendszerrel történő integrációjában és tanúsításában.

A programok, a vállalat stratégái szerint, mostanra hozták meg az eredményeiket, a cég 5000 tanúsított alkalmazásával olyan egyedi lehetőségeket kínál, amivel a legnagyobb konkurens Red Hat sem rendelkezik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.