Hirdetés
. Hirdetés

Olyan, mint egy albínó pingvin pincér, de 75 lapot nyom percenként

|

Xerox WorkCentre 7755/7765/7775 alapból követi a költségeket

Hirdetés

 

Három új, felső kategóriás színes multifunkciós berendezést mutatott be a Xerox Magyarország Kft. Az új Xerox WorkCentre 77-es sorozat leggyorsabb tagja 75 fekete-fehér, illetve 50 színes oldalt nyomtat és másol percenként, ezenkívül hasznos biztonsági és költségfigyelő funkciókat kínál. A nagy teljesítményű berendezések nyújtotta előnyöket elsősorban a közepes és nagy nyomtatási igényű irodák, üzletágak, illetve vállalati egységek tudják jól kihasználni.

 

Iparági előrejelzések szerint az A4 papírméretet kezelő színes multifunkciós berendezések – köztük az új Xerox modellek – piaca világszerte előreláthatólag gyorsabban fog növekedni, mint bármely más irodai másolásra, illetve nyomtatásra alkalmas eszközé. Az új, felső kategóriás Xerox berendezések 2400×2400 dpi-s képfelbontással és jó minőséget biztosító Xerox emulzióaggregációs, magas fényű tonerrel dolgoznak, az összhatás – a gyártó eddigi hasonló készülékeivel tapasztalható nyomatminőségre alapozva – megközelítheti a magazinok minőségét. Az opcionális EFI Fiery hálózati szerver továbbá szín- és munkafolyamat-vezérlő eszközöket biztosít, amelyekkel pontosíthatók a színbeállítások és automatizálhatók többek között az oldalbeállítások.

 

 

albínó pingvin pincér

 

 

 A sajtófotón a tálcák és arányok adta albínó pingvin pincér megjelenés senkit ne tévesszen meg,
az új WorkCentre modellek totyogás helyett száguldanak

 

 

 

A WorkCentre 7755 40 színes, illetve 55 monokróm lapot nyomtat percenként, míg ezen mérőszámok aránya a WorkCentre 7765 esetében 50/65, a WorkCentre 7775 esetében pedig 50/75. A gépek ezenkívül percenként 80 fekete-fehér, illetve 50 színes oldalt szkennelnek 600x600 dpi felbontásban.

 

A maximális hatékonyság érdekében az új multifunkciósokon egyszerre többen is végezhetnek különböző feladatokat, amit a Xerox Extensible Interface Platform nevű felület még tovább tökéletesít. Az EIP segítségével a felhasználók személyre szabott alkalmazásokat érhetnek el az eszköz érintőképernyőjéről. Hogy a munkafolyamatokat minél kevesebbszer kelljen megszakítani, a berendezésekben egyszerre két fekete tonerkazetta áll rendelkezésre, a papír működés közben is utántölthető, az automatikus print around funkció pedig a beállított papírfajták, illetve -méretek rendelkezésre állása alapján rangsorolja a folyamatban lévő műveleteket. A kétirányú nyomtató drivereknek köszönhetően időt takaríthatunk meg, mivel a berendezések működését a számítógépről követhetjük nyomon. A gépek számos kellékanyagának cseréje nem igényli szakember segítségét, beleértve a tonereket, a dobkazettákat, a beégetőművet, a koronaszálat és a használttoner-tartót.

 

A berendezések alapkiépítésben 3260 lapot tudnak kezelni, és ez a kapacitás 5260 lapig növelhető, így akár hat tálcából végezhetjük a feladatokat megszakítás nélkül, amelyek közül az egyik egy 250 lapos automatikus kétoldalasdokumentum-adagoló egység. Mindegyik tálcába helyezhető nagy, akár 300 gramm tömegsúlyú média. A számos befejezési funkció az egyszerű ofszet gyűjtőtálcától az olyan funkciókig terjed, mint a kötegelés, a lyukasztás, a kapcsozás, a nyeregtűzéses füzetkészítés, a hajtás és a feldolgozás utáni lapbeszúrás.

 

A Xerox CentreWare Web-en keresztül a rendszergazdák egyszerűen telepíthetnek, konfigurálhatnak, vezérelhetik a rendszer működését, valamint felügyelhetik a hálózati eszközöket gyártótól függetlenül. A Xerox Standard Accounting szabályozza a berendezésekhez való hozzáférést, és adatokat gyűjt a nyomtatásról, szkennelésről, másolásról és faxolásról. Segítségével felhasználónként vagy csoportonként szabályozhatjuk és ellenőrizhetjük a színes nyomtatásra és másolásra való jogosultságot, ezáltal a költségek könnyen követhetők. További automatikus funkciók használatával üzemeltetési naplót készíthetünk és küldhetünk a Xerox szerviznek, valamint automatizálhatjuk a számlálók leolvasását. A beépített és választható biztonsági alkalmazások révén a felhasználók számos esetben saját maguk állíthatják be a munkafolyamatok biztonsági felügyeletét.

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.