Hirdetés
. Hirdetés

80 nanométeres DDR2 chipek a Samsungtól

|

A Samsung Electronics megkezdte a 80 nanométeres technológiával készített 512 megabites DDR2 memóriachip modulok tömeggyártását.

Hirdetés

Az új előállítási eljárás lehetővé teszi a vállalat számára, hogy végre utolérjék az egyre növekvő igényeket. Ugyanakkora szilikon ostyára több chip integrálható, ami kisebb gyártási költségeket jelent, s ez a végfelhasználók szemszögéből is jó.

Alapesetben az új technológiára történő átállás többletberuházásokkal jár, de a vállalat szerint erre most nem volt szükség. A korábbi 90 nanométeres eljárásból több folyamatot is átemelhettek, így minimális átalakítással megúszták az átállást.

A következő negyedévre a DDR2 valószínűleg leváltja a DDR memóriákat, legalábbis a DRAMexchange Technology elemzői szerint többet adnak addigra el belőle.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.