Hirdetés
. Hirdetés

'98 - Piacon az Adaptec EZ-SCSI 5.0

|

Tíz éve történt, hogy a Microsoft először mutatta be nagyközönség előtt az Office 2000 bétáját, az Adaptec pedig piacra dobta az EZ-SCSI 5.0-t.

Hirdetés

A PC Expón a Microsoft először vitte közönség elé az Office 2000 egy korai változatát, amelynek első nyilvános bétáját 1998 júliusára ígérte. Akkor így tudósítottunk róla: "A termék webes alapokra helyezi az irodai alkalmazások kezelését; az elemző eszközöket is a hálóra fogják alapozni. Újdonság, hogy a böngésző-alapú Office Web Discussionsszel a felhasználók a honlap olvasása közben megjegyzéseket írhatnak majd a honlapra. A Microsoft azt ígéri, hogy megmaradnak az Office 97 állományformátumai; ez alól csak a Microsoft Access kivétel, ugyanis ezt a Unicode használatára is képessé teszik."

Annak is tíz esztendeje, hogy az Adaptec megkezdte az EZ-SCSI 5.0 szoftvercsomag árusítását. "A csomag Windows alkalmazásai a Windows 98-cal is használhatók. Web-CheckUp annak a programnak a neve, amely automatikusan eldönti, hogy a felhasználó rendszerének szüksége van-e valamilyen szoftverre, és letölti a szükséges továbbfejlesztéseket. A Disk ImageSaverrel egy lemez tartalma néhány gombnyomással áttelepíthető egy másikra, vagy visszaállítható az egész merevlemeztartalom."

"Drive Preparer a neve a lemezmeghajtók telepítésére és formázására szolgáló programnak. A rutinfeladatok (például az állománymentés és a vírusszűrés) automatizálására való az Adaptec Scheduler. A csomag tartalmazza az SCSI Interrogator programot is, amely diagnosztikai és konfigurációs adatokról készít jelentést, valamint az Easy CD Creator Lite-ot, amellyel CD írható, az Adaptec backupot és az Adaptec SCSI kártyákhoz való, Windows 95-tel és Windows NT 4.0-val működő meghajtóprogramot."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.