Hirdetés
. Hirdetés

A 35-ös hadosztály

|

Az Intel új, "hármas" szériájából kikerülő lapkakészletek közül négy különleges típust veszünk szemügyre.

Hirdetés

Szereplőink egytől egyig a hazai piac meghatározó képviselői. Áruk az elérhető kategóriába sorolható, ám mind különleges modellek, ami miatt érdemes lehet komolyabban is szemügyre venni őket. Szigorú ábécérendben haladva: első szereplőnk a hamvaiból főnixmadárszerűen feltámadt Universal ABIT terméke, az ABIT IP35 Pro. A hasznos funkciók mellett a márka klasszikus értékeit igyekszik felsorakoztatni: megbízható minőség, stabil működés és remek túlhajtási lehetőségek. Utóbbiban fontos szerepet játszik a sokat emlegetett kondenzátorok minősége. A mérnökök semmit sem bíztak a véletlenre: az alaplapon kizárólag japán gyártmányú, szilárd elektrolitos kondenzátorok találhatók, amelyek élettartama jelentősen meghaladja szokványos társaikét, különösen szélsőséges működési körülmények között.

A közös funkciólistán kívül számos érdekességgel kecsegtet az IP35 Pro. Ezek közül elsőként a hátlapra kivezetett CCMOS-kapcsolót érdemes kiemelni, amely tuningolók számára rendkívül fontos. Sikertelen próbálkozások esetén sokszor csak a BIOS-beállítások nullázása vezet eredményre: ehhez eddig el kellett távolítani a számítógép oldallapját, majd a kábeldzsungelen és az alkatrészek tömkelegén keresztül átnyúlva megtalálni a parányi átkötőt, amelynek oda-vissza kapcsolásával volt kivitelezhető a művelet. Mindez feleslegessé válik az apró, de ötletes kütyüvel - tapasztalt kézzel negyedannyi idő alatt, sokkal kényelmesebben végezhetünk.

abitp35.jpg
Letisztult és egyszerű az Universal abit IP35 Pro, és túlhajtáshoz is jó partner

A gyártók által igen kedvelt technológiai elnevezések közül sokat már nem kell bemutatni a tapasztalt felhasználóknak: a BIOS-frissítéshez segédkező FlashMenu, a beállítások kezelését megkönnyítő SoftMenu és ľGuru, a csendes működésről gondoskodó FanEQ, valamint a hibakeresést megkönnyítő BlackBOX visszatérő vendég. Relatív újdonság az OC Guru - AutoDrive, amely előre kiválasztott tuningbeállításainkat alkalmazza például játékok elindításakor. A méltán híres OTES hűtési technológiával itt is találkozhatunk: a lapkakészleten, valamint a tápellátó áramkörön - bár az eredeti koncepciótól eltérően már ventilátor nélkül.

? ASUS Blitz Extreme ť

? Gigabyte P35T-DQ6 ť

? MSI P35 Diamond ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.